Tamás Gáspár Miklós hírek

Ismert személy › Tamás Gáspár Miklós

Karácsony Gergely: TGM olyan magasra tette a lécet, hogy alatta sétál át szinte mindenki

20.10.22 08:13

"Tamás Gáspár Miklósról, Budapest új díszpolgáráról írni - nos, ehhez nagy bátorság kellene. Ő maga teszi olyan magasra a lécet, hogy alatta sétál át szinte mindenki. Magam is így járnék" - kezdte a főpolgármester a bejegyzését.

TGM: Megtört Orbán Viktor hatalma, ezer oldalon látszanak a repedések

20.10.21 13:22

A filozófus a Klubrádióban beszélt arról, hogyan is látják a magyarok Orbán Viktort, valamint arról, mindez miként mutatkozik meg az SZFE-konfliktus kapcsán.

TGM: Színjátszó logika

20.09.05 21:34

A lemondott szenátus elmulasztott logikusan gondolkozni, és egyezkedik Vidnyánszkyékkal, akiket a diákság teljes mértékben elutasít. Boldogan támogatjuk a színiakadémiát, de miben? – kérdezi Tamás Gáspár Miklós.

TGM: Orbánnal nincs kompromisszum

20.07.26 08:46

Az Index szerkesztősége pontosan azt tette – szemben, mondjuk, a Magyar Tudományos Akadémiával –, amit a maga valódi természetét elhazudó tekintélyelvű féldiktatúrával szemben tenni kell – írta Tamás Gáspár Miklós filozófus.

Fasisztázós rettegés-negyedóra a Klubrádióban

20.07.26 04:22

Nem tudom, ismerik-e azt, amikor Bolgár György és Tamás Gáspár Miklós a „Magyarországon tomboló fasiszta diktatúráról” értekezik.

TGM: Alkotmányon kívüli kormányzás van Magyarországon, az egyetlen jogforrás Orbán Viktor

20.04.15 06:40

Az ellenzék nem számít a jelenlegi rendszerben, ma alkotmányon kívüli kormányzás van Magyarországon, amelynek az egyetlen jogforrása Orbán Viktor. Erről Tamás Gáspár Miklós filozófus beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

A(z) "Tamás Gáspár Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Karácsony főpolgármester Tamás Gáspár Miklós díszpolgárt méltatja

„Főhivatású radikális vagyok. Az a borsó, amit huszonöt év alatt hánytam a falra, már heggyé emelkedett. Én arra vagyok ítélve, hogy mindig kisebbségben legyek” - idézi Karácsony TGM-től, aki Budapest díszpolgára lett.

Politikus

Szigorúbban ellenőrzi a maszkviselést a rendőrség

„Utasítottam a belügyminisztert arra, hogy szerezzen érvényt a hatályban lévő jogszabályoknak, és érje el, hogy a maszkviselés általánossá váljon” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteki videóüzenetében, az operatív törzs ülése…

Magyar település

Szerencs független polgármestere elmagyarázta, miért állt a fideszes Koncz Zsófia mögé

'Ez a világ ez így működik, ha együttműködünk, akkor van megértés és van elfogadása a kérésünknek' - mondta.

Ország

Ftc: a Dinamo Kijev nem küldött megfigyelőt a derbire

Az FTC szerda esti BL-ellenfele, a Dinamo Kijev nem küldött megfigyelőt a szombat esti Ferencváros–Újpest derbire.

 

Kategória ajánló