Tajvan hírek

Ország › Tajvan

Nintendo Switch-re érkezik a No More Heroes széria első része?

20.08.05 12:37

Hivatalos bejelentést még nem kaptunk, azonban a tajvani korhatár-besorolás oldalára felkerült a játék új adatlapja.

Már épül Európa legnagyobb vertikális farmja

20.07.28 13:46

Hónapokon át tartó részletes tervezés után a tajvani YesHealth Group a koppenhágai Nordic Harvest ApS-szel együttműködve megkezdte Európa legnagyobb vertikális farmjának építését. Akár napi 3000 kg termést is tudnak majd szüretelni.

Az új Zyxel switch a felhőn keresztül valamint CLI és Snmp módban is kiválóan működik

20.07.26 17:07

A tajvani hálózati kommunikációs gyártó Zyxel Networks bemutatta legújabb GS2220 szériájának L2 hibrid switch eszközét, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt az oktatási intézmények és a vállalati hálózatok számára. A hármas kezelési lehetőségének…

Tőzsde – Vegyes mozgás az ázsiai piacokon, Tokió zárva volt

20.07.23 09:28

Vegyesen fejezték be a napot a már bezárt ázsiai tőzsdék, és a még nyitva tartó piacokon sem alakult ki egyértelmű trend. A tokiói börze nem nyitott ki csütörtökön, és pénteken is zárva lesz. Az ausztrál tőzsde 0,23 százalékkal erősödött, a tajvani pedig…

Egyhetes hadgyakorlatot kezdett Tajvan

20.07.13 14:25

Tajvan egyhetes hadgyakorlatot kezdett hétfőn, a Tajpej és Peking közötti feszült viszony közepette - jelentették be Tajpejben.

Akkumulátorból és tárhelyből is hatalmasat kaphat az Asus ROG Phone 3

20.07.13 09:21

Az akkumulátor teljesítményét tekintve is igencsak derekas hardvert kaphat majd az Asus ROG Phone 3, a tajvani NCC-n történt regisztrációt követően ugyanis megtudtunk a készülékről néhány újdonságot.

A kisvállalkozásoknak is egyre biztonságosabb a felhő

20.07.04 16:19

A hálózati kommunikációs gyártó Zyxel bejelentette a Nebula Felhő Hálózati Megoldás legújabb frissítését. A tajvani központú vállalat ezzel az iparágban elsőként Dppsk funkciót kínál a biztonságosabb vezeték nélküli hálózatokhoz a KKV-k számára, akik…

A(z) "Tajvan" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Júliusban egy tajvani koronavírus-vakcina is csatasorba állhat?

Júliusban kezdheti el saját fejlesztésű oltóanyagának gyártását és forgalmazását Tajvan.

Ország

Mikor vásárolunk többet online, mint hagyományos boltokban?

Nem is olyan rég még elképzelhetetlen volt, de idén a kínaiak már többet vásárolhatnak az interneten, mint offline. Mi várható idehaza?

Ország

Felelősségével küzd a Rio Tinto őslakos leletek lerombolása miatt

Távozik tisztségéből a Rio Tinto elnök-vezérigazgatója, mert felelősnek tartja magát ausztráliai őslakos kőszállások lerombolása miatt.

Ország

USA-ból vásárolna AstraZeneca-vakcinát az EU

Több millió adag AstraZeneca-oltóanyag exportjának engedélyezését kéri az amerikai kormánytól az Európai Bizottság, ezzel is igyekezve áthidalni azokat az ellátási fennakadásokat, amelyek hátráltatják a koronavírus elleni oltási…

 

Kategória ajánló