Tajvan hírek

Ország › Tajvan

Washington tajvani és hongkongi hajózási vállalatokat büntet

19.08.30 18:22

Az amerikai kormányzat tajvani és hongkongi hajózási vállalatok és egyének ellen hozott szankciókat pénteken, mert üzleti kapcsolatokat tartanak fenn Észak-Koreával. Az amerikai pénzügyminisztérium által kiadott közleményből kiderül:...

Egy tajvani lakásból indult, óriásvállalat lett - 30 éves a Zyxel

19.08.22 10:31

A Zyxel ma ünnepli fennállásának 30. évét, melyre különleges eseményekkel készül a tajvani hálózati kommunikációs eszközöket gyártó vállalat. Az ünneplésben, amit a „Go 30, Beyond Possibility” név alatt rendeznek, minden Unizyx alkalmazott részt vesz,…

Bejutottak a világelsők a negyeddöntőbe

19.08.16 08:37

A férfiaknál a címvédő szerb játékos az 53. helyen álló spanyol Pablo Carreno Bustát, míg a nőknél a japán Oszaka a tajvani Hszieh Szu-vejt győzte le.

Bemutatkozott a HTC Wildfire X

19.08.14 17:28

Indiában, olcsó mobillal kerülne ismét lendületbe a mobilpiaci statisztikákban alig kimutatható tajvani gyártó.

Babos Tímea főtáblás

19.07.28 21:45

A hatodikként rangsorolt tajvani Liang En-suo 5:2-es hátrányban feladta a meccset.

Peking vörös vonalakat húzott

19.07.25 08:42

Tajvan, az Egyesült Államok és Japán aggasztja ma legjobban a pekingi vezetést — legalábbis erre utal a feltörekvő ázsiai nagyhatalom tegnap megjelent nemzetbiztonsági fehér könyve.

Ha Tajvanról van szó, Kína a háborútól sem riad vissza

19.07.24 08:51

Kína nem ígéri, hogy lemond a katonai megoldás alkalmazásáról, és fenntartja, hogy megtesz minden olyan lépést Tajvan ügyében, amelyet szükségesnek tart - olvasható a kínai nemzetvédelmi minisztérium szerdán kiadott fehér könyvében.

A(z) "Tajvan" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Washington büntet Észak-Korea miatt

Az amerikai kormányzat tajvani és hongkongi hajózási vállalatok és egyének ellen hozott szankciókat pénteken, mert üzleti kapcsolatokat tartanak fenn Észak-Koreával.

Ország

Egyre növő kereslettel számol a Boeing

1300 milliárd dolláros kínai repülőgép-megrendelésre számít 2038-ig.

Ország

Furmányos trükkel büntetné Snowdent az amerikai kormány

Elvennék a könyve után kapott pénzt, mert Washington szerint a kötettel Snowden ismét megszegte a korábban aláírt titoktartási megállapodását.

Ország

Brutál! Mit szól ehhez Putyin? – Orosz határőröket lőttek meg észak-koreaiak

Tüzet nyitottak egy észak-koreai hajóról orosz határőrökre, akik közül hárman meg is sérültek a Japán-tengeren történő lövöldözés során.

 

Kategória ajánló