Szúnyog hírek

Életmód › Szúnyog

Fokozzák a szúnyogok elleni harcot Győrben

19.06.12 15:50

A Győr-Szol Zrt. teljes kapacitással végzi a szúnyoggyérítést Győrben - közölte a szolgáltató. A feladatra viszonylag szűk idősáv áll rendelkezésre, ez naponta mintegy két-két és fél óra.

Csütörtökön javulhat a szúnyoghelyzet Szolnokon és környékén

19.06.12 11:41

A korábban végzett szúnyoggyérítés ellenére, a nemrég levonuló tiszai árhullám miatt folyamatos a vérszívók utánpótlása Szolnokon és környékén.

Csütörtökön szúnyogirtás lesz Kőbányán

19.06.11 22:29

A héten ismét irtják a szúnyogokat Budapesten.Június 13-án, csütörtökön a napnyugta utáni időszakban földi úton történő kémiai szúnyogirtást végeznek a szakemberek a 10. kerület területén, 100 hektáron - írja a katasztrófavédelem.

Szerdán szúnyogirtás lesz Újpesten

19.06.11 22:23

A héten ismét irtják a szúnyogokat Budapesten.Június 12-én, szerdán a napnyugta utáni időszakban földi úton történő kémiai szúnyogirtást végeznek a szakemberek a 4. kerület területén, 200 hektáron - írja a katasztrófavédelem.

Reszkessetek szúnyogok, több mint 150 településen folytatódik az irtás

19.06.11 15:14

Ezen a héten az ország 156 településén és kilenc budapesti kerületben, összesen 70 ezer hektáron folytatódik a szúnyogirtás - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője kedden az MTI-vel.

Rettenetes a szúnyoginvázió Tiszaújvárosban

19.06.10 16:05

Vérszívók keserítik meg a helyiek életét, mostanra már elviselhetetlen a szúnyoginvázió.

Szúnyogcsípés, pókcsípés, hangyacsípés - Hogyan előzzük meg?

19.06.08 09:20

Szúnyogok, pókok, hangyák. A megszokottnál erőteljesebb inváziójukkal találkozhatunk nyaralás, utazások, kirándulások alkalmával, és ha nem igyekszünk távol tartani magunktól e kéretlen rajongókat, nem kevés kényelmetlenséggel számolhatunk.

Génmódosított gombákkal nyírnák ki a maláriát terjesztő szúnyogokat

19.06.06 11:43

A váltóláz még mindig az egyik legtöbb emberéletet követelő betegség a világon.

Olyan szúnyoginvázió van a Szigetközben, amilyet a helyiek már évek óta nem láttak

19.06.06 07:46

Már nappal sem lehet kerti munkát végezni, vagy éppen füvet nyírni, mert bármihez nyúlnak, ezrével röppennek fel a szúnyogok. Az áradás után ugyanis a visszahúzódó víz miatt feltelt hatalmas tócsákban szaporodnak a szúnyogok. Próbálják irtani a…

Szúnyoggyérítés lesz Vásárhelyen és Mártélyon

19.06.05 14:14

Június 7-én, pénteken (rossz idő esetén másnap, azaz szombaton) napnyugta körül Hódmezővásárhelyen és Mártély üdülőkörzetében földi, illetve légi kémiai szúnyoggyérítés lesz.

A(z) "Szúnyog" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Folytatódik a szúnyogirtás Csepelen

A héten négy fővárosi kerületben küztük Csepelen zajlik majd szúnyoggyérítés. Csepelen július 16-án, kedden a napnyugta utáni órákban permetezik szúnyogirtó szerrel az utcákat, bokros területeket. Rossz idő esetén szerdán…

Esemény

Nyolc újonnan kiképzett tűzoltó kezdte meg szolgálatát megyénkben

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon hetvenkilenc, frissen végzett tűzoltó esküdött föl a hivatására július 12-én.

Nagyvilág

Halálos betegségeket terjesztő lények lakhatnak az egzotikus ajándékban, az MTA a lakosság segítségét kéri

Egy népszerű egzotikus ajándékkal, a szerencsebambusszal jutott be hazánkba a tigrisszúnyog, amely a nyugat-nílusi láz, a sárgaláz, az agyvelőgyulladás vagy a Zika-vírus hordozója lehet. 

Magyar település

Zavartalan a vonatközlekedés a balatoni vonalakon

Hajnalra helyreállt a vasúti forgalom a  Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa illetve Keszthely és a Székesfehérvár-Tapolca vonalon, ismét menetrend szerint közlekednek a vonatok. A Mávinform arról számolt be közösségi oldalán, hogy…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló