Szünidő hírek

Esemény › Szünidő

Kezdődik a téli vakáció

18.12.21 11:20

Pénteken, az utolsó tanóra után kezdődik az óvodások és az iskolások karácsonyi vakációja. A téli szünet január 14-éig tart.

Téli szünet

18.12.20 04:44

Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Privatkopo.hu bűnügyi portál szerkesztősége 2018. december 20. és 2019. január 03. között téli szünetet tart. Hírfogyasztóinknak áldott karácsonyt, és Boldog Új Évet Kívánunk!

Erre figyeljenek azok, akik vonatra ülnek a hétvégén

18.12.19 12:44

A MÁV tapasztalatai szerint december 20-tól nőhet a jegyvásárlás, várhatóan december 21-e, a téli szünet előtti utolsó tanítási nap lesz a legforgalmasabb, és még december 22-én délelőtti is erős utasforgalomra lehet számítani.

F1: Ricciardo rosszul aludt az átszerződés miatt

18.12.05 11:37

Daniel Riciardo úgy véli, a Renault-hoz való átszerződése, pontosabban az azzal járó stressz közvetetten a pályán nyújtott teljesítményét is befolyásolta.

Tető nélküli iskolában tanítanak Heves megyében

18.11.06 10:22

Ismeretlen okból a nyári szünet végén kezdték felújítani az egri tankerülethez tartozó ostorosi iskola tetőszerkezetét. A munka elhúzódott. Az őszi szünet után sem lett kész a tető.

Egyéves az ormányos bébi

18.11.03 11:10

Fergeteges bulit rendeznek a Fővárosi Állat- és Növénykertben Arun, az egyéves kiselefánt születésnapjára! Gyertek el Ti is, hisz remek az idő, és még tart az őszi szünet is!

Viki, a nap lánya

18.10.31 07:22

Vikinek jól telik az őszi szünet. Készül a Halloween bulikra. Mottója: a jelmez készen, már csak éjfélt kell üssön az óra!

A legjobb tökös-szellemes programok Halloween hétvégére

18.10.29 20:36

Elő a töklámpásokkal, jelmezekkel, indulhat a készülődés a Halloweenre! Összegyűjtöttük nektek azokat a tökös programokat, amelyek a legszellemesebb szórakozást ígérik gyereknek, felnőttnek egyaránt az őszi szünet idejére.

A(z) "Szünidő" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Ifjúságvédelmi nyári tábor Vinyén

A pápai rendőrök roma származású gyermekeknek szervezett táborba látogattak el és előadást tartottak nekik a nyár veszélyeiről.

Közélet

Egyszer használatos étkezési edényeket fejlesztettek almából

A Szamarai Állami Műszaki Egyetem biotechnológusai ehető élelemből előállított film fejlesztését kezdték meg, amelynek segítségével csökkenteni lehetne a hagyományos műanyag csomagolásból keletkező hulladék mennyiségét. Az…

Közélet

30 ezernél is többen utaztak ingyen a MÁV-on: csak egy papír kell hozzá

Hamar népszerű lett Kajla az alsó tagozatos iskolások körében. Július közepéig 30 ezernél is több diák utazott a MÁV-START járatain az ingyenes jegyekkel, melyeket a MÁV és a GYSEV a Kajla útlevéllel rendelkező gyermekek számára…

Közélet

Köcsög külföldinek neveztek és összevertek négy fiatalt a Balaton Soundon

Származásuk miatt verhettek össze egy négyfős baráti társaságot Zamárdiban. Az egyiptomi, vietnami és magyar származású fiatalokból álló társaság a Balaton Soundon szórakozott, amikor egy szóváltás után agyba-főbe verte őket egy…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló