Szünidő hírek

Esemény › Szünidő

Egy évtized után tért vissza a dobogóra a Honda!

19.03.17 09:05

Egy évtized után újabb F1-es dobogós helyezést ünnepelhetett a Honda. A japán gyártónak négy év küzdelem után a Red Bull-lal való együttműködés hozta meg a mérföldkövet jelentő sikert.

Nézd meg a Forma-1 új főcímét!

19.03.14 17:32

Új idény, új pilóták, új főcím is dukált tehát. A hétvégétől ez a klip indítja a közvetítéseket.

A rendkívüli légszennyezettség miatt meghosszabbították a tanítási szünetet Macedóniában

19.01.20 23:57

A kormány közleménye szerint szélsőségesen magas sok város levegőjében a mérgező részecskék aránya - az utóbbi napokban a megengedett határérték tízszerese -, ezért a diákok egészségének megőrzése érdekében szerdáig tart a téli szünet.

A népművészeti irányzatokat egyre többen keresik

19.01.17 11:06

A Békés Megyei Népművészeti Egyesület tagjai évről évre többen vannak. A növekedés 2018-ban is jelentős volt, hiszen a nyári tábor és az elindult képzések, szakkörök új tagjai is bővítették a kört. De nemcsak ezért volt felejthetetlen a tavalyi év. Két uniós…

Mától folytatódik a tanítás az iskolákban és óvodákban

19.01.14 12:56

Véget ért a háromhetes téli vakáció, hétfőtől folytatódik a tanítás az iskolákban és óvodákban. A következő vakáció a félévközi szünet lesz 2019. február 2-a és 10-e között, a tavaszi szünidőre április 20-a és május 5-e között kerül sor.

Vizsgálatokkal rajtolt a Vidi

19.01.07 12:59

Immár a Mol Aréna Sóstó egészségügyi központjában gyülekeztek a Mol Vidi FC labdarúgói a téli felkészülés első napján. Hétfőn még nem edzett a csapat.

Rövidebb lesz a téli szünet három nappal?

18.12.31 14:35

Vasárnap délután az MTI Országos Sajtószolgálatában jelent meg a Fővárosi Szülők Egyesülete a Gyermekekért (FŐSZEGY) közleménye, amely így hangzik:

Dolgok, amiket NE csináljunk a gyerekekkel a téli szünetben!

18.12.24 15:56

Végre itt a téli szünet, lehetne a pihenésre, a családi programokra, a kikapcsolódásra koncentrálni. A szerencsés családokban a szülőknek sem kell bemenniük a két ünnep között dolgozni, idén úgyis elég jól jönnek ki a napok egy hosszabb pihenésre.

A(z) "Szünidő" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Ifjúságvédelmi nyári tábor Vinyén

A pápai rendőrök roma származású gyermekeknek szervezett táborba látogattak el és előadást tartottak nekik a nyár veszélyeiről.

Közélet

Az idei év a fejlesztésekről szól az egyetemen

Fendler Judit kancellár ismét pályázott a posztra.

Közélet

30 ezernél is többen utaztak ingyen a MÁV-on: csak egy papír kell hozzá

Hamar népszerű lett Kajla az alsó tagozatos iskolások körében. Július közepéig 30 ezernél is több diák utazott a MÁV-START járatain az ingyenes jegyekkel, melyeket a MÁV és a GYSEV a Kajla útlevéllel rendelkező gyermekek számára…

Közélet

Rendőrök rántottak vissza egy öngyilkost a tetőről Kecskeméten

Szombaton 17 óra 25 perc körül hívták fel a Bács-Kiskun megyei rendőrséget amiatt, hogy az egyik kecskeméti bevásárlóközpont tetején egy férfi áll, és le akar onnan ugrani. A rendőrség honlapja szerint a Kecskeméti…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló