Szünidő hírek

Esemény › Szünidő

A rendkívüli légszennyezettség miatt meghosszabbították a tanítási szünetet Macedóniában

19.01.20 23:57

A kormány közleménye szerint szélsőségesen magas sok város levegőjében a mérgező részecskék aránya - az utóbbi napokban a megengedett határérték tízszerese -, ezért a diákok egészségének megőrzése érdekében szerdáig tart a téli szünet.

A népművészeti irányzatokat egyre többen keresik

19.01.17 11:06

A Békés Megyei Népművészeti Egyesület tagjai évről évre többen vannak. A növekedés 2018-ban is jelentős volt, hiszen a nyári tábor és az elindult képzések, szakkörök új tagjai is bővítették a kört. De nemcsak ezért volt felejthetetlen a tavalyi év. Két uniós…

Mától folytatódik a tanítás az iskolákban és óvodákban

19.01.14 12:56

Véget ért a háromhetes téli vakáció, hétfőtől folytatódik a tanítás az iskolákban és óvodákban. A következő vakáció a félévközi szünet lesz 2019. február 2-a és 10-e között, a tavaszi szünidőre április 20-a és május 5-e között kerül sor.

Vizsgálatokkal rajtolt a Vidi

19.01.07 12:59

Immár a Mol Aréna Sóstó egészségügyi központjában gyülekeztek a Mol Vidi FC labdarúgói a téli felkészülés első napján. Hétfőn még nem edzett a csapat.

Rövidebb lesz a téli szünet három nappal?

18.12.31 14:35

Vasárnap délután az MTI Országos Sajtószolgálatában jelent meg a Fővárosi Szülők Egyesülete a Gyermekekért (FŐSZEGY) közleménye, amely így hangzik:

Dolgok, amiket NE csináljunk a gyerekekkel a téli szünetben!

18.12.24 15:56

Végre itt a téli szünet, lehetne a pihenésre, a családi programokra, a kikapcsolódásra koncentrálni. A szerencsés családokban a szülőknek sem kell bemenniük a két ünnep között dolgozni, idén úgyis elég jól jönnek ki a napok egy hosszabb pihenésre.

Kezdődik a téli vakáció

18.12.21 11:20

Pénteken, az utolsó tanóra után kezdődik az óvodások és az iskolások karácsonyi vakációja. A téli szünet január 14-éig tart.

Téli szünet

18.12.20 04:44

Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Privatkopo.hu bűnügyi portál szerkesztősége 2018. december 20. és 2019. január 03. között téli szünetet tart. Hírfogyasztóinknak áldott karácsonyt, és Boldog Új Évet Kívánunk!

Erre figyeljenek azok, akik vonatra ülnek a hétvégén

18.12.19 12:44

A MÁV tapasztalatai szerint december 20-tól nőhet a jegyvásárlás, várhatóan december 21-e, a téli szünet előtti utolsó tanítási nap lesz a legforgalmasabb, és még december 22-én délelőtti is erős utasforgalomra lehet számítani.

A(z) "Szünidő" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Strandolással telhetnek a nyári szünet utolsó napjai

Csütörtökön még északon és nyugaton többször borult lesz az ég, péntektől azonban jórészt szikrázó napsütés várja a nyaralókat. A jövő hét végére romolhat el az idő, érdemes kihasználni az előttünk álló hétvégét.

Közélet

Jóvátételre készül a Glasgow-i Egyetem

Az intézmény 20 millió fontot áldoz annak jóvátételére, hogy korábban haszna származott a rabszolga-kereskedelemből.

Közélet

Demonstrációnak nézte a villájánál tartott ellenzéki sajtótájékoztatót a VI. kerületi fideszes polgármester

Hassay Zsófia feljelentette a budai villája előtt sajtótájékoztatót tartó ellenzéki politikusokat, a rendőrség szabálysértési eljárást indított.

Életmód

Sikeres műtéten esett át Jean-Claude Juncker, jövő héten munkába is áll

Mina Andreeva arról számolt be, hogy Juncker jelenleg még luxemburgi otthonában lábadozik az előző heti sürgős epehólyag-eltávolítása után, a jövő héten azonban várhatóan ismét munkába áll Brüsszelben. A 64 éves…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló