Születésnap hírek

Esemény › Születésnap

Ezért olyan különlegesek a júniusban született babák

Ma 16:37

A gyermekek rengeteget tanulnak a környezetükből, a látott minták, sémák alapján fejlődnek, de még ez sem változtat drasztikusan az alaptermészetükön. Mitől különlegesek a júniusi babák?

Szerelmével ünnepelte a születésnapját Zac Efron

Ma 10:27

Komolyodik Zac Efron és ausztrál barátnője, Vanessa Valladares kapcsolata. A világhírű színész a 33. születésnapját is újdonsült barátnőjével töltötte...

10+1 dolog, amit nem tudtál még a Született feleségekről

Ma 09:52

A nyolc évadon átívelő Született feleségek túlzás nélkül a világ egyik legnépszerűbb televíziós sorozata volt, szinte minden korosztály követte, hiszen volt benne romantika, izgalom, bűnügy és ármánykodás is, tehát tuti receptre épült. Már a fogadtatása is…

Ötvenedik születésnapját ünnepli a vízszolgáltató

Ma 08:45

Faültetéssel, homokrajzfilmmel, vándorkiállítással és animációs pályázattal készülnek a jeles évfordulóra a Tiszamenti Regionális Vízműveknél.

Sikerült előállítani egy szobahőmérsékleten működő szupravezetőt

Ma 07:04

Az utóbbi évben több olyan tudományos közlemény született, amelyek új távlatokat nyitottak a kémia egyik legjelentősebb, évtizedes kutatási területén, az első szobahőmérsékleten is szupravezető anyag megalkotásában. A szupravezetés…

Trianoni emlékkeresztet szenteltek a Szent Imre Katolikus Gimnázium rózsakertjében

Ma 00:28

Trianoni emlékkeresztet állítottak a Szent Imre Katolikus Gimnázium rózsakertjében. 2020. június 4-én volt a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulója. A nyíregyházi gimnáziumban még az év elején elkezdődtek a centenáriumi…

A(z) "Születésnap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Franciaország 2021 áprilisáig tervez korlátozásokat

A francia kormány 2021. április 1-ig tervezi korlátozásokat (kijárási tilalom, intézmények bezárása, gyülekezési korlátok) a koronavírus-járvány megfékezésére a szerdai kormányülésen megvitatott törvénytervezet szerint.

Kultúra és szórakozás

Valami Humor Herold kifújta a poroltót a pécsi állatkert tigrisházában

Vicces kedvű látogató járt vasárnap a pécsi állatkertben, aki jó poénnak gondolta azt, hogy kifúj egy poroltót a tigrisházban.

Ország

Sokkal több adót fizet Trump Kínában, mint az Egyesült Államokban

Az amerikai elnök cége két év alatt közel 190 ezer dollár járulékot fizetett az ázsiai országban.

Tudomány

Franciaország 2021 áprilisáig tervez korlátozásokat

A francia kormány 2021. április 1-ig tervezi korlátozásokat (kijárási tilalom, intézmények bezárása, gyülekezési korlátok) a koronavírus-járvány megfékezésére a szerdai kormányülésen megvitatott törvénytervezet szerint.

 

Kategória ajánló