Szülés hírek

Életmód › Szülés

A tarlón szült Gabriella kisbabájáról az arra járó túrázó: néhány becsomagolt zokni volt a baba körül

20.10.25 14:37

Senkinek, még a családjának sem vallotta be, hogy terhes a gödöllői M. Gabriella. A fiatal nő a máriabesnyői tarlón szült meg, majd otthagyta a gyereket, akinek az életét arra járó túrázók mentették meg. 

Mária néni 90 éve született

20.10.22 16:37

Kertész Béláné, Mária néni október 20-án ünnepelte 90. születésnapját. A hódmezővásárhelyi önkormányzat születésnapja alkalmából köszöntötte.

KSH: Idén 25 ezerrel több volt a halálozás mint a születés

20.10.22 09:41

Mérséklődött a természetes fogyás mértéke 2020 első kilenc hónapjában, miután 4,9 százalékkal több gyerek született és 3,3 százalékkal kevesebben haltak meg, mint a múlt év azonos időszakában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Lehetséges Orosházán az apás szülés járvány idején

20.10.18 18:52

A kórházban hosszú évek óta lehetőség, hogy az édesanya megjelöljön egy személyt, aki vele van a vajúdás és a szülés ideje alatt. A látogatási tilalom alatt ez továbbra is adott, de van néhány szükséges dolog.

A(z) "Szülés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Felfoghatatlan: Míg a kismama a szült, leégett a nyolcgyermekes szabolcsi család háza

Megszületett a Lukács család nyolcadik gyermeke, Emír, másnap pedig porig égett a házuk Milotán, nincs hova hazavinni a csecsemőt. Lukácsék földönfutókká lettek, de Szilárd, az apa nem adja fel: hisz benne, hogy…

Ismert személy

A keresztelőről mutatott képeket Tóth Gabi

Elárulta azt is, ki lett a kicsi keresztanyja.

Nagyvilág

DK: Adják ki az önkormányzatoknak a helyi járványügyi adatokat!

A Fidesz-kormány akadályozza a polgármesterek munkáját azzal, hogy elhallgatja hány koronavírusos beteg van a településükön. A DK törvényben kötelezné őket az adatközlésre.

Ismert személy

Megvan Kulcsár Edina és Csuti lagzijának dátuma

A hivatalos házasságkötés után kitűzte a nagy lagzi dátumát a sztárpár.

 

Kategória ajánló