Szülés hírek

Életmód › Szülés

A klímaváltozás miatt nem akar szülni Miley Cyrus

19.07.15 12:00

"Ha így megy tovább, egy darab szar lesz a bolygónkból, és nem akarom a gyermekemet itt felnevelni" - nyilatkozta az énekesnő.

Nehéz szülés Brüsszelben

19.07.07 09:36

A tisztújításról határozó csúcson a tét óriási volt, hiszen az dőlt el valójában, hogy az unió melyik irányba indul tovább: az Európai Egyesült Államok, avagy a nemzetek Európája felé.

Jézus szülőhelye már nem veszélyeztetett világörökség

19.07.04 01:02

A betlehemi Születés templomát, valamint két chilei salétromművet levesznek a veszélyeztetett világörökségi helyszínek listájáról, ugyanakkor a mexikói Kaliforniai-öböl szigetei és védett területei felkerülnek rá.

Születésnapon a születés ellen kampányolt

19.07.03 13:11

Az Alapjogokért Központ vette észre, hogy néhány napja Cseh Katalin a születésnapján az abortuszklinikák hálózatát üzemeltető Planned Parenthood támogatására szólította fel a követőit.

A(z) "Szülés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Katalin hercegné melleiről beszél két napja mindenki

Hatalmas divatbakit vétett a royal! Csekkold le, mi történt!

Magyar település

Ásót vett kezébe a polgármester, őshonos fákat ültetnek a józsai Kiserdőbe

A Józsán élő közösségek is csatlakoztak a 2019 áprilisában Papp László polgármester által meghirdetett Debrecen, a „Mi kertünk” elnevezésű akcióhoz, melynek keretében májusban például 25 fát ültettek a Gönczy Pál utcai…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló