Szűcs Lajos hírek

Politikus › Szűcs Lajos

Pécsi Ildikó 10 év után újra átölelte az unokáját

20.08.07 17:10

Szűcs Lajos sírja felett kötöttek békét. A gyász hozta össze Pécsi Ildikót és sokáig nem látott 23 éves unokáját, Csabit – írta meg a Blikk. Pécsi Ildikót a fia, Szűcs Csaba és a család közeli barátja karon fogva segítette a virágokkal borított ravatalhoz, amelyen…

Szívszorító: Szűcs Lajos temetésén békült ki Pécsi Ildikó és unokája

20.08.06 14:16

Egy zöld-fehér, focilabda formájú urnában helyezték el a legendás olimpiai bajnok labdarúgó hamvait. A máriabesnyői bazilika udvarán tartott ceremónia végén nem várt fordulat következett be – írja a Blikk.

Elbúcsúztatták a Fradi legendáját - szívszorító képek

20.08.05 04:04

Július 12-én, 76 éves korában elhunyt Szűcs Lajos, az 1968-as, mexikóvárosi olimpián aranyérmes labdarúgócsapat tagja. Szerdán a Groupama Arénában vettek búcsút tőle, a labdarúgó emléke előtt családtagok, barátok és rajongók is lerótták kegyeletüket.

Megvan Szűcs Lajos temetésének időpontja

20.07.20 20:55

Augusztus 6-án vesznek végső búcsút Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgótól, Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai-díjas színésznő néhai férjétől.

Végső búcsú Kreisz Erzsébettől

20.07.16 06:46

Életének ötvenkilencedik évében, hosszantartó, súlyos betegségben július 11-én elhunyt Kreisz Andrásné tűzoltó főtörzszászlós, az országos tűzoltósági főfelügyelőség referense. Temetése július 17-én lesz az Etyeki temetőben.

A(z) "Szűcs Lajos" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Pécsi Ildikó 10 év után újra átölelte az unokáját

Szűcs Lajos sírja felett kötöttek békét. A gyász hozta össze Pécsi Ildikót és sokáig nem látott 23 éves unokáját, Csabit – írta meg a Blikk. Pécsi Ildikót a fia, Szűcs Csaba és a család közeli barátja karon fogva segítette a virágokkal…

Ismert személy

Pécsi Ildikó nehéz döntést hozott: Elásná a csatabárdot, látni akarja az unokáját

Hosszú évek után, a színésznő férjének temetésén találkoztak újra.

Sport

Összegyűlt a pénz a magyar olimpikon kislányának kezelésére

Drávucz Rita kislánya most először tapasztalhatta meg, milyen járni.

Politikus

Alig két óra alatt összegyűjtötte Pávkovics Gábor a polgármesterjelöltséghez szükséges aláírásokat

Szombaton kezdhették meg Mohácson a pártok és a jelölőszervezetek az ajánlások gyűjtését. Pávkovics Gábor polgármesterjelölt és a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselő-jelöltjei elsőként adták le az íveket, alig két óra alatt a…

 

Kategória ajánló