Sztrájk hírek

Közélet › Sztrájk

Újabb videók éreztek az indiai iPhone-gyár szétveréséről

20.12.14 13:22

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a munkavállalók a bérek kifizetésének elmaradása miatt kezdtek lázadásba, majd erőszakos tombolás közepette szétverték a gyárat, eddig 132 embert tartóztattak le a helyi rendőrök.

A belorusz tüntetők az év hősei

20.12.12 19:49

A belorusz tüntetők lettek az év hősei – elnyomás elleni harcukért ők kapták az idei Szaharov-díjat az Emberi Jogok Napján. Róluk is szólt az Útszélen legutóbbi adása.

Jogszerűnek minősítette az SZFE-sztrájkot a Fővárosi Ítélőtábla

20.12.04 09:06

A Színház- és Filmművészeti Egyetem dolgozóinak sztrájkját és tüntetését a sztrájkbizottság csütörtöki jelentése alapján a Fővárosi Ítélőtábla jogszerűnek titulálta.

A Fővárosi Ítélőtábla harmadszor is megállapította, hogy jogszerű az Szfe sztrájkja

20.12.03 22:40

A Fővárosi Ítélőtábla legújabb végzése szerint is jogszerű a Színház- és Filmművészeti Egyetem dolgozóinak sztrájkja – közölte a sztrájkbizottság csütörtökön. A Fővárosi Ítélőtábla legújabb végzése már harmadszor állapítja meg, hogy minden…

Görög szigetek szakadtak el a külvilágtól a sztrájk miatt

20.11.26 20:24

Görög szigetek szakadtak el a külvilágtól, és tömegközlekedés nélkül maradtak a fővárosban, Athénban élők mert állami alkalmazottak és hajósok csütörtökön sztrájkot tartottak.

SZFE: A dolgozók sztrájkja folytatódik

20.11.19 12:39

A Sztrájkbizottság szerint nemcsak az egyetemi autonómiánk, hanem az egyetemi oktatás is végveszélyben van.

A(z) "Sztrájk" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Infosztrájk: Ezek a programok lesznek az egyetemeken a modellváltás kapcsán

Információs sztrájkot hirdetett április 19-23. közé az alulról szerveződő szabad egyetemi polgárság. A programsorozatot a március 15-i akciójuk folytatásaként szervezték, amikor is az ország különböző városaiban nemzeti trikolor…

Közélet

Készül az SZFE új campusának a terve

Ascher Tamás „puszta adminisztrációs hibának” nevezte az SZFE előző vezetésének mulasztásait.

Közélet

ITM: még egy hónapig jár a k+f bértámogatás

Május 23-ig nyújthatják be bértámogatási kérelmeiket a kutatás, fejlesztés és innováció területén dolgozó munkavállalóik után a munkáltatók – hívta fel a figyelmet Bodó Sándor. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a…

Tudomány

Pályázat kisközösségi rádiós médiaszolgáltatásra

Nyáron lejár az Első Pesti Egyetemi Rádió médiaszolgáltatási jogosultsága, így újra pályázható lesz a Budapest-Astoria telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség, közölte az NMHH.

 

Kategória ajánló