Sztrájk hírek

Közélet › Sztrájk

Egy darabig nem lesz sztrájk a Lufthansánál

20.01.06 16:17

A légiutas-kísérők független szakszervezete (UFO) közös és átfogó mediáció keretében akarja megoldani konfliktusát a Lufthansával. Amíg ez le nem zajlik, addig sztrájk sem lesz - írja a turizmus.com.

Franciaországban a mostani harminc éve a leghosszabb közlekedési sztrájk

20.01.02 19:48

Harminc éve a leghosszabb sztrájkká vált csütörtökre Franciaországban a közlekedési dolgozók munkabeszüntetéses tiltakozása a kormány nyugdíjreform tervei ellen, és nincs kilátás a konfliktus rendezésére - hívta fel a figyelmet a francia hírügynökség.

További sztrájkokra szólított fel a francia CGT szakszervezet Macron nyugdíjreformterve miatt

20.01.01 15:15

További sztrájkokra szólított fel szerdán a radikális CGT szakszervezet Franciaországban, miután Emmanuel Macron elnök azt ígérte, hogy az országos sztrájkok ellenére a következő hetekben végigviszi a nyugdíjrendszer reformját.

Germanwings sztrájk: Budapesti járatot egyelőre még nem töröltek

19.12.30 09:46

Elkezdődött hétfőn a német légiutas-kísérők független szakszervezetének (Ufo) háromnapos sztrájkja a Lufthansa csoporthoz tartozó Germanwings légitársaságnál; budapesti járatot nem kellett törölni.

Szilveszteri sztrájkba kezdett a Germanwings

19.12.30 09:42

Elkezdődött hétfőn a német légiutas-kísérők független szakszervezetének (UFO) háromnapos sztrájkja a Lufthansa csoporthoz tartozó Germanwings légitársaságnál. Budapesti járatot nem kellett törölni.

Sztrájkot hirdettek a Germanwings légitársaságnál három napra

19.12.27 19:16

Sztrájkot hirdetett a német légiutas-kísérők független szakszervezete (UFO) a Lufthansa csoporthoz tartozó Germanwings légitársaságnál hétfőtől három napig.

A(z) "Sztrájk" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Pedagógusok Szakszervezete: a tanárok vegyenek ki szabadságot az érettségi idejére!

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) sztrájkot hirdet azon tanárok körében, akik szerint veszélyes lenne májusban megtartani a jelenlegi feltételek mellett az érettségiket, írta meg a hvg.hu.

Közélet

Elsunnyogott járatritkítás a MÁV-nál

Június 6-án lép életbe az új vasúti menetrend, amiben jó néhány eddigi járatot rikítanak, vagy leállítanak. Mindezt ráadásul a közlési határidőn belül jelentették be.

Autós

Koronavírus elleni küzdelem: az Audi Hungaria 100 millió forintot adományoz a régiónak

Mi segítünk, hogy ők segíthessenek: az Audi Hungaria hat egészségügyi és szociális intézménynek nyújt támogatást a sikeres koronavírus elleni védekezéshez. A mai napon Alfonz Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának…

Közélet

Jön az új rabszolgatörvény? – 12 órás munkaidő, havonta egy szabadnap a tervezetben

Szakszervezetek és ellenzékiek is tiltakoznak. Tizenkét órás munkaidő, és havonta csak egy szabadnap. Akár ezt is jelentheti a Vasas Szakszervezet szerint a kormány új javaslata. Eszerint az a cég, amely új munkahelyet hoz létre,…

 

Kategória ajánló