Sztrájk hírek

Közélet › Sztrájk

Leállt a munka a makói gumigyárban szombat reggel

21.02.20 09:00

Már néhány dolgozó hiánya egyes munkafolyamatok leállásával jár, a sztrájk a kollektív szerződés újratárgyalásának eredménytelensége miatt indult.

Sztrájk lesz egy magyar egészségügyi cégnél

21.02.19 16:10

Megrekedtek a bértárgyalások az egyszer használatos orvosi eszközöket gyártó gyöngyösi B. Braun Medical Kft.-nél, ezért a Vasas Szakszervezeti Szövetség helyi szervezete február 16-án sztrájkbizottságot alakított - derítette ki a Népszava.

Bayer Zsolt: Hiénák

21.02.17 10:34

Nehezen megmagyarázható és érthető, mi szükség is van a dögevőkre. Így például a magyarországi ellenzékre. Egyik ilyen, botulizmusra rezisztens példányuk Márki-Zay.

A(z) "Sztrájk" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Infosztrájk: Ezek a programok lesznek az egyetemeken a modellváltás kapcsán

Információs sztrájkot hirdetett április 19-23. közé az alulról szerveződő szabad egyetemi polgárság. A programsorozatot a március 15-i akciójuk folytatásaként szervezték, amikor is az ország különböző városaiban nemzeti trikolor…

Közélet

Készül az SZFE új campusának a terve

Ascher Tamás „puszta adminisztrációs hibának” nevezte az SZFE előző vezetésének mulasztásait.

Közélet

Nemzetközi klasszikus zenei csatorna tűzte műsorára a Magyar Állami Népi Együttes előadást

A Stingray Classica nemzetközi klasszikus zenei csatorna április 24-én 21.00 órától tűzi műsorára a Magyar Állami Népi Együttes elmúlt ősszel Milánóban felvett Liszt-mozaikok című előadását. Ez az első alkalom, hogy magyar…

Tudomány

Pályázat kisközösségi rádiós médiaszolgáltatásra

Nyáron lejár az Első Pesti Egyetemi Rádió médiaszolgáltatási jogosultsága, így újra pályázható lesz a Budapest-Astoria telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség, közölte az NMHH.

 

Kategória ajánló