Sztrájk hírek

Közélet › Sztrájk

A sztrájk, amiben még a Fidesz is a német autóipari multi ellen fordult

21.03.03 17:53

Az egyoldalúan felrúgott kollektív szerződések és visszatartott juttatások miatt sztrájkolnak a makói gumigyár dolgozói, akik mellett még Lázár János is kiállt. Pedig a kormány eddig még nem nagyon szállt bele az aranytojást tojó autóipari multikba.

Határozatlan idejű sztrájk kezdődött a Continental makói üzemében

21.03.03 16:53

Határozatlan idejű sztrájk kezdődött a Contitech Fluid Automotive Hungária Kft. makói gyárában kedden 14 órától a Makói Gumiipari Szakszervezet (MGSZ) szervezésében.

Folytatódik a sztrájk a Continental makói üzemében

21.03.02 17:41

Folytatódik a kedden kezdődött határozatlan idejű sztrájk a Contitech Fluid Automotive Hungária Kft. makói gyárában, rendkívüli eset nem történt.

Újra sztrájk kezdődik Makón, most határozatlan időre szüntetik be a munkát

21.03.01 17:05

Múlt pénteken sem sikerült megállapodniuk a sztrájkolóknak a munkáltatóval, pedig egy hét alatt háromszor is letették a munkát. Most határozatlan időre állhatnak le a gépek.

Sztrájkkészültség a Nagyszombati Egyetemen

21.02.26 21:45

A Nagyszombati Egyetem szenátusa sztrájkkészültség bevezetéséről döntött – írja a TASR

Pénteken sem egyeztek meg, újabb sztrájk jöhet a makói gumigyárban

21.02.26 20:46

Háromszor is sztrájkoltak a közelmúltban a makói Contitech üzemében, de végül a péntek esti tárgyaláson sem engedett a munkáltató. Most a gyárban működő három szakszervezet közös fellépését készítik elő, ugyanis eddig egy szervezet próbálta…

Folytatódnak a tárgyalások a sztrájkbizottsággal a makói Continentalnál

21.02.24 15:47

Csütörtök délután folytatódnak a tárgyalások a Continental makói üzemében, ahol szerdán 24 órás munkabeszüntetés kezdődött a Makói Gumiipari Szakszervezet (MGSZ) szervezésében.

Egynapos sztrájk kezdődött a Continental makói telephelyén

21.02.24 08:23

Az új kollektív szerződésről folyó tárgyalások eredménytelensége miatt 24 órás sztrájkot tartanak a Contitech Fluid Automotive Hungária Kft. makói gyárában szerdán 14 órától. Hajdú Roland, a Makói Gumiipari Szakszervezet (Mgsz) titkára azt közölte az MTI-vel,…

A(z) "Sztrájk" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Infosztrájk: Ezek a programok lesznek az egyetemeken a modellváltás kapcsán

Információs sztrájkot hirdetett április 19-23. közé az alulról szerveződő szabad egyetemi polgárság. A programsorozatot a március 15-i akciójuk folytatásaként szervezték, amikor is az ország különböző városaiban nemzeti trikolor…

Közélet

Készül az SZFE új campusának a terve

Ascher Tamás „puszta adminisztrációs hibának” nevezte az SZFE előző vezetésének mulasztásait.

Közélet

ITM: még egy hónapig jár a k+f bértámogatás

Május 23-ig nyújthatják be bértámogatási kérelmeiket a kutatás, fejlesztés és innováció területén dolgozó munkavállalóik után a munkáltatók – hívta fel a figyelmet Bodó Sándor. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a…

Tudomány

Pályázat kisközösségi rádiós médiaszolgáltatásra

Nyáron lejár az Első Pesti Egyetemi Rádió médiaszolgáltatási jogosultsága, így újra pályázható lesz a Budapest-Astoria telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség, közölte az NMHH.

 

Kategória ajánló