Sztrájk hírek

Közélet › Sztrájk

Emmi: Elhalasztják az egészségügy területén folyamatban lévő sztrájktárgyalásokat

20.03.15 19:13

"Az Emberi Erőforrások Minisztériuma tárgyalópartnereivel ma megállapodott abban, hogy az egészségügy területén folyamatban lévő sztrájktárgyalásokat elhalasztja a veszélyhelyzet lezárultáig azért, hogy mind az egészségügy, mind a közigazgatás…

Sztrájkot hirdettek a nők elleni gyilkosságok miatt

20.03.10 07:46

Mexikói nők milliói vettek részt hétfőn abban az országos sztrájkban, amellyel a nők ellen elkövetett gyilkosságok számának emelkedése ellen tiltakoztak.

Alternatív módszerekkel is készül a sztrájkra a PDSZ

20.03.05 15:35

Készül a sztrájkra a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, ám egyelőre annak a pontos időpontját még nem hirdették ki, mert még egyeztetnek a Pedagógusok Szakszervezetével is. A kormány nem nagyon hajlik a követelések teljesítésére, a…

Sztrájkolhatnak a tanárok, de csak otthon, a négy fal között

20.03.02 15:59

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerint, sztrájkolhatnak a pedagógusok, de csak azt követően, hogy megtartották a délelőtti óráikat, és gondoskodtak a gyerekek délutáni felügyeletéről.

Gyerekeket vonna be a sztrájkba a Tasz

20.02.22 10:58

Diákokat és kiskorú gyerekeket buzdít sztrájkra a Társaság a Szabadságjogokért Soros közeli civil szervezet egyik aktivistája.

Ma kiderül lesz-e BKV-sztrájk

20.02.21 16:22

Sokadjára ül ma össze a BKV cégvezetése és az Egységes Közlekedési Szakszervezet, hogy döntsenek a cégnél dolgozók fizetésemeléséről. Naszály Gábor a szakszervezet elnöke szerint, az elhúzódó tárgyalások után, talán ma végre sikerülhet…

A(z) "Sztrájk" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Pedagógusok Szakszervezete: a tanárok vegyenek ki szabadságot az érettségi idejére!

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) sztrájkot hirdet azon tanárok körében, akik szerint veszélyes lenne májusban megtartani a jelenlegi feltételek mellett az érettségiket, írta meg a hvg.hu.

Közélet

Egy hét alatt 74 baleset, 18 ittas és 2 bódult sofőr megyénkben

A rendőrök a tavaszi hónapokban is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére, mivel akik így vesznek részt a forgalomban, azok magas kockázati tényezőt jelentenek a…

Közélet

Rugalmas gyártással és a piaci lehetőségek kiaknázásával igyekszik csökkenteni a kieséseket a győri Rába

Mindezt úgy, hogy közben a munkahelyek maximális megtartására is törekednek – mondta a győri székhelyű vállalat elnök-vezérigazgatója.

 

Kategória ajánló