Sztrájk hírek

Közélet › Sztrájk

Sztrájk után közelednek az álláspontok a B. Braunnál

21.03.22 16:16

Hétfőn ismét tárgyalóasztalhoz ültek a B. Braun vállaltcsoport vezetői és a Vasas Szakszervezet képviselői, hogy a vállalat által pénteken megküldött új bérjavaslatot megvitassák - írja közleményében a vállalat.

A BKV és még 5 közműcég is bejelentette, hogy sztrájkolni fognak

21.03.21 19:43

A Magyar Narancs írta meg, hogy a BKV szakszervezeteivel együtt jelentették be a sztrájkfolyamat indítását az FKF, a FŐKÉTÜSZ, a FŐKERT, az FTSZV és a Budapest Közút dolgozói.

Sztrájk: újabb ajánlatot tett a munkavállalóknak a B. Braun

21.03.19 15:21

A B. Braun vállalatcsoport vezetése pénteken újabb alapbéremelési javaslatot adott a gyöngyösi gyár munkavállalói számára - adta hírül a cég.

Nemzeti Pedagógus Kar: különleges helyzet van, nehéz tökéletes megoldást találni

21.03.18 12:02

A Nemzeti Pedagógus Kar elnöke szerint az oltási sorrendben van egy kritikus foglalkozás kitétel, ebbe tartoznak bele a pedagógusok, így a fiatalabb krónikus betegek oltása után lehetséges, hogy a tanárok kapják meg a védőoltást.

Még mindig sztrájkolnak Gyöngyösön- A B. Braun kitart eredeti bérajánlata mellett

21.03.12 14:23

Szombat hajnalban véget ér a B. Braun gyöngyösi gyárában a héten indított sztrájksorozat. Egyelőre nem közelednek az álláspontok, a szakszervezet folytatást ígér.

A(z) "Sztrájk" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Figyelmeztető sztrájkot hirdettek a közlekedési vállalatok szakszervezetei

A figyelmeztető sztrájk reggel 8-tól 9 óráig tart majd. A járművek a végállomásokon fognak állni, a forgalmat nem akadályozzák majd, a kórházak és az iskolák felé tartó járatok azonban közlekedni fognak. A szakszervezetek…

Közélet

Érthetetlen határzár Letkésen; felemás a Partizán SZFE-dokuja – Megjelent a Pesti Hírlap

A szerdai Pesti Hírlap témáit ajánljuk olvasóink figyelmébe. A Letkés–Ipolyszalka határátkelő március 2-a óta újra nem használható. A szlovákok zárták le a járványra hivatkozva, de azt mondták, hogy várhatóan március 20-án…

Közélet

Pszichiátriai betegségcunami jöhet a Covid-járvány után

Purebl György, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének igazgatója szerint eljöhet az idő, amikor úgy megyünk pszichológushoz vagy pszichiáterhez, mint fogorvoshoz.

Tudomány

Hungarian Startup University Program: már a legígéretesebb ötletek megvalósításán dolgoznak az egyetemi projektcsapatok

Új szakaszához érkezett a Hungarian Startup University Program (HSUP), amelynek első évfolyamában 21 felsőoktatási intézményből közel 2100 hallgató vesz részt – jelentette be Schanda Tamás.

 

Kategória ajánló