Sztrájk hírek

Közélet › Sztrájk

Túlterhelt tanárok: sztrájkba kezdene a PDSZ

20.10.03 19:43

Egy felmérés szerint ugrásszerűen megnőtt a pedagógusok leterheltsége, sok helyen kell helyettesíteni és a túlórák kifizetésével is gond van.

1100 km-t futnak 150-en fáklyával az SZFE szabadságáért

20.10.03 16:25

Három nappal ezelőtt a leköszönő vezetőség közreműködésével meggyújtották az egyetemi autonómiáért égő lángot Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjai és sztrájkoló dolgozói - számolt be a 24.hu.

Jövő héttől sem lesz tanítás az SZFE-n

20.10.03 15:37

Az oktatási intézmény sztrájkbizottsága a szombat délután tartott sajtótájékoztatójukon jelentette be, hogy jövőhét hétfőtől sem indul meg a tanítás a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. 

Tovább harcol az igazáért: Szalai Ádám bírósághoz fordult

20.09.29 12:10

Harcol az igazáért Szalai Ádám (32), aki ügyvédje segítségével munkaügyi bírósághoz fordult. A magyar válogatott futballistát nemkívánatos személynek nyilvánította klubja, a német élvonalbeli Mainz: a csatárt az első csapat edzéseinek látogatásától eltiltották,…

Színművészeti Egyetem: „Tartunk tőle, hogy a puszta megfélemlítés a cél”

20.09.26 16:31

A kuratórium meg akarja támadni a dolgozók sztrájkját. Az SZFE közleményében azt írja: „Szembeszállunk. A jog minden eszközével. Tudjuk és hisszük, hogy a sztrájkunk törvényes, reméljük, hogy jogállamban élünk”.

A(z) "Sztrájk" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Március 10 és 12-e között naponta minden műszakban 3 órára le fog állni a termelés Gyöngyösön, a orvosi műszereket gyártó B. Braun Medical Kft.-nél

Sztrájkolunk délelőtt, délután és éjszaka”. Három napon keresztül, összesen kilencszer. Március 10 és 12-e között naponta minden műszakban 3 órára le fog állni a termelés Gyöngyösön, a orvosi műszereket gyártó B. Braun Medical…

Közélet

SZFE HÖK: Az egyetem polgárait súlyos veszteségek érték

A diákok szétszóródtak, van, aki a Freeszfe Egyesületben, van, aki az SZFE épületeiben és van, aki mindkettőben egyszerre, mások otthon.

Közélet

SZFE HÖK: Az egyetem polgárait súlyos veszteségek érték

A diákok szétszóródtak, van, aki a Freeszfe Egyesületben, van, aki az SZFE épületeiben és van, aki mindkettőben egyszerre, mások otthon.

Kultúra és szórakozás

A Bogáncsvirág olvasópróbáján jártunk

A Bogáncsvirág című kamaraszínpadi előadás olvasópróbáját hétfő délelőtt tartották a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban. A darab rendezője Göttinger Pál.

 

Kategória ajánló