Szöul hírek

Nagyvilág › Szöul

Beszáll az e-sportba a Samsung

20.05.27 17:19

A Samsung együttműködik a T1 Entertainment & Sports (T1) nemzetközi e-sport szervezettel. A megállapodás részeként a T1 szöuli edzőközpontjában minden csapat és játékos a Samsung legújabb ívelt gaming monitorait, az Odyssey G9 és G7…

Pénzbírságot kapott a guminőket “alkalmazó” FC Szöul

20.05.20 10:13

Pénzbírságot kapott az FC Szöul labdarúgócsapata, miután a liga fegyelmi bizottsága vizsgálatot indított a klub ellen, mert az próbababák helyett felfújható guminőket is elhelyezett a lelátókon zárt kapus mérkőzésén.

Dél-Korea tiltakozik Japán területi igényei ellen

20.05.19 15:53

Dél-Korea tiltakozását fejezte ki az általa kormányzott egyik szigetcsoportra ismételten bejelentett japán területi igények ellen.

Bocsánatot kért a futballklub a lelátón ülő "szexbabák" miatt

20.05.18 12:01

A koronavírus miatt a legtöbb sportesemény csak üres stadionokban folytatódhat, ami kihívást jelent a nézőknek és a játékosoknak egyaránt. A hangulat javítására egészen extrém módszert választott az FC Szöul: szexbabákat ültettek az üres stadionba.

Guminők nézték a koreai focit igazi nézők helyett

20.05.18 11:28

Most bocsánatot kért a klub, miután próbababák helyett felfújható guminőket is elhelyeztek a lelátókon az FC Szöul labdarúgócsapatának mérkőzésén.

Elhalasztják a dél-koreai iskolák újranyitását, miután egy bulizó fiatal több tucat embert megfertőzött

20.05.11 12:09

Egy héttel elhalasztják Dél-Koreában az iskolák tervezett újranyitását, mert felmerült annak a veszélye, hogy ismét berobbanhat a koronavírus-járvány, miután egy fertőzött fiatal néhány napja Szöul népszerű bulinegyedében mulatott, és több tucat embernek…

A(z) "Szöul" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Samsung monitorokat használ a T1 minden csapata

A Samsung, a gaming monitorok piacának egyik vezető szereplője* , bejelentette együttműködését a T1 Entertainment & Sports (T1) nemzetközi e-sport szervezettel. A megállapodás részeként a T1 szöuli edzőközpontjában minden…

Ország

Emlékmű az áldozatoknak: így emlékeztek meg a Hableány katasztrófájáról

Magyarország legsúlyosabb hajóbalesete során a Margit híd közelében elsüllyedt egy balesetben elsüllyedt a Hableány sétahajó. A fedélzeten 35-en voltak: 33 dél-koreai turista és a kéttagú magyar személyzet. Hét turistát…

Ország

Észak-koreai és kínai személyek ellen emeltek vádat Washingtonban

Az amerikai szankciós törvények kijátszásával, pénzmosással és banki csalásokkal vádolják őket.

Ország

Versenygépet faragtak ebből a furgonból

A dinamikus vezethetőség hagyományosan nem tartozik a Toyota Hiace erősségei közé. Egy japán tuningmester szerint azonban csak megfelelő futóműre van szükség, és máris örömünneppé válik minden fuvar.

 

Kategória ajánló