Szőnyi Ferenc hírek

Sport › Szőnyi Ferenc

Kapás Bogi medencében ússza körbe a Balatont

20.05.17 19:55

Körbeússza a Balatont Kapás Boglárka. A világbajnok azonban egy merész csavarral medencében teljesíti a 235 kilométeres távot. A kihívás nem öncélú, hiszen Bogi adományokat gyűjt, és ezzel az Unicef munkáját támogatja.

Idén januárban is: ha szerda, akkor Szőnyi!

20.01.14 09:19

Az elmúlt hét szerdáján elkezdődtek a Szőnyi Benjámin Református Általános Iskolában a Suliváró alkalmak. A leendő elsősöket és szüleiket januárban a további három szerdai délutánon – legközelebb január 15-én 16 órai kezdettel – is várják a…

Két napig nem volt magánál a világelső magyar ultratriatlonista

19.11.09 07:27

Elmondta, mi volt a kulcsa annak, hogy a világon elsőként sikerült másodszorra teljesítenie a húszszoros Ironman ultratriatlon távját. Beszélt a hátborzongató körülményekről és a súlyos fertőzésről is, ami miatt összeomlott az emésztése.

Másodszor is a hússzoros Ironmanen

19.10.30 04:46

Szőnyi Ferenc a második helyen végzett a mexikói húszszoros Ironman triatlon-versenyen, és a világon elsőként teljesítette másodszor is a 76 kilométer úszásból, 3600 kilométer kerékpározásból és 844 kilométer futásból álló távot.

Világtörténelmet írt a komáromi Vasember: Szőnyi megint megcsinálta a hússzoros ironmant

19.10.27 08:54

Szőnyi Ferenc másodjára is teljesítette a 76 kilométer úszásból, 3600 kilométer kerékpározásból és 844 kilométer futásból álló hússzoros ironmant.

Döbbenetes világcsúcsot döntene meg a magyar sportoló

19.09.24 08:37

Szőnyi Ferenc Mexikóban indul el egy hússzoros ironman-versenyen októberben. Célja a 427 órás világrekord megdöntése.

A(z) "Szőnyi Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

A komáromi Versenygép nem egész 30 óra alatt futotta körbe a Balatont

A komáromi ultratriatlonista Szőnyi Ferenc és kerékpáros sporttársa, Dobi Zsigmond kevesebb, mint 30 óra alatt teljesítette a 208 kilométeres balatoni távot.

Sport

Jövő februárban rendezik meg a hawaii Ironman-világbajnokságot

A szervezők a koronavírus-járvány miatt bevezetett utazási korlátozások miatt tették át az időpontot októberről.

Magyar település

Szalma égett egy csirkeólban Dunaalmás külterületén

Lángra kapott a szalma egy körülbelül nyolcszáz négyzetméteres csirkeólban Dunaalmás külterületén. A tűzhöz a komáromi és a tatabányai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat és átszellőztetik az épületet.

Ország

Hatalmas földönkívülit fotóztak a mexikói hegyekben

Május közepe óta tartja rettegésben a mexikói San Luis Potosí Huasteca régió lakóit egy ismeretlen lény. A helyiek állítják, hogy látták, és le is fotózták május közepén a hatalmas lényt a hegyen. „A férjemmel és a gyermekünkkel odakint…

 

Kategória ajánló