Szombathely hírek

Magyar település › Szombathely

Újra a dobogón állhatott a Vas megyei csapat

19.09.26 17:34

Újra a dobogón állhatott a Vas megyei csapat Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 09. 26., cs - 15:07 A Szombathelyi Rendőrkapitányság baleset-helyszínelői a második helyezést érték el.

A Partizán is Nemény Andrást támogatja

19.09.26 13:19

Gulyás Márton, a Partizán blog tulajdonosa felkészült stábbal érkezett tegnap Szombathely egy Fő téri kávézójába, hogy Facebook-os élő beszélgetést kezdeményezzen Dr. Nemény Andrással. 

"Hazaáruló": elítélték a szavait és lemondásra szólították fel Hende Csabát

19.09.26 10:34

Lemondásra, és a közéletből való azonnali távozásra szólította fel az ellenzék Hende Csabát, miután egy felvétel tanúsága szerint az országgyűlés alelnöke egy hétfői, szombathelyi kampányrendezvényen hazaárulózásra biztatta a hallgatóságot. A…

Balázsy Pétert támogatják a szombathelyi lokálpatrióták

19.09.25 18:44

A szombathelyi független, lokálpatrióta Pro Savaria Egyesület tizenegy tagja nyílt levélben ment neki az ellenzékhez átálló, Jobbikkal lepaktáló Molnár Miklósnak. Azt is megüzenték, hogy a Fidesz jelöltjét, Balázsy Pétert támogatják.

Balseset Egyházasrádócnál, a vasúti átkelőnél

19.09.25 14:36

A fénysorompó tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott egy mezőgazdasági gépjármű ma 13 óra 10-kor Egyházasrádóc mellett, és érintőlegesen ütközött a Szentgotthárdról Szombathelyre közlekedő személyvonattal.

Titkos ellenzéki megállapodás Szombathelyen

19.09.25 09:40

A Pro Savaria egyesület tagságának jóváhagyása nélkül állt össze az ellenzékkel Molnár Miklós alpolgármester Szombathelyen.

Ittasan vezetett

19.09.25 09:31

Ittasan vezetett Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 09. 25., sze - 07:53 A Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított a büki férfival szemben.

A(z) "Szombathely" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Börtön várhat a visszaeső ittas sofőrre – Ezt javasolja a szombathelyi ügyészség

Elhajtott a rendőrök elől, ezzel tetézte második ittas vezetését a férfi. A visszaesőnek végrehajtandó börtönt javasol a szombathelyi ügyészség.

Politikus

Balatonalmádiban értékel ma Orbán, kiengedhetik a gőzt a fideszesek

Balatonalmádiban a Fidesz-frakció kihelyezett ülésén értékeli Orbán Viktor ma este az önkormányzati választásokat. A Borkai-botrány és a jelentős vérveszteségek miatt felháborodott fideszesek zárt ajtók mögött kiengedhetik a…

Közélet

Kőbányai üzletből lopott két nő, keresi őket a rendőrség

A kőbányai rendőrök keresik az ismeretlen elkövetőket.

 

Kategória ajánló