Szökőkút hírek

Életmód › Szökőkút

Újra zene tölti meg Budapest számos közterét

20.06.29 15:04

Hatodik évadát kezdi a Zenélő Budapest: a július 2-án induló programsorozaton a szervezők mintegy 200 minikoncerttel készülnek 8 közkedvelt budapesti helyszínen.

Vérvörösre festették a tiltakozók a Trump terén álló szökőkút vízét Izraelben

20.06.29 13:25

Vérvörösre festették éjszaka ismeretlenek a Petach-Tikván található Trump téren a szökőkút vízét a ciszjordániai annektálás elleni tiltakozásként - jelentette hétfőn az izraeli katonai rádió.

Visszaérkezett a győri Bem térre a restaurált szobor - videó,

20.04.20 13:22

A tér és a szökőkút felújítása még nem fejeződött be, de a Fiú tállal szobor most visszakerült a helyére.

Megújul a szökőkút Győrben – Elszállították a Bem téri szobrot

20.03.10 12:37

Folytatódik a szökőkút felújítási program Győrben: megkezdődött a Bem téren található Fiú tállal című alkotás, a hozzá tartozó medence és környezetének felújítása.

A(z) "Szökőkút" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Vitézy Dávid nem szeretné, ha elzárnák a Blahát a villamosoktól

Még nem dőlt el, hogy lesznek-e fák és szökőkút a megújuló Blaha Lujza téren. Az adok-kapok még zajlik a BKk, a BKF és a főváros között.

Nagyvilág

Szlávik János lánya is Dubajban nyaral – A főorvos nemrég azt mondta, nyárra sem venne még repülőjegyet

Dubajban nyaralt dr. Szlávik János lánya, legalábbis erről tanúskodik az a fotó, melyet szerkesztőségünkbe eljuttatott egyik olvasónk. A külföldi utazás ugyan nem tiltott, ám nem lehet elmenni amellett, hogy a Dél-pesti Centrumkórház…

Közélet

Ezer helyi románt és magyart támogatna Sepsiszentgyörgy egymás nyelvének tanulásában

Ezer román és magyar nemzetiségű sepsiszentgyörgyinek kínál támogatást a székely város önkormányzata, hogy egymás nyelvét jobban elsajátítsák, a kurzusokat a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem (BBTE) háromszéki…

Magyar település

Csőtörés a Szigetközben

A hibaelhárítás során a 250-es Kmpvc főnyomócsövön kellett 4 méteres szakaszt cserélnünk. A hibaelhárítás idején Győrladamér, Dunaszeg, Dunaszentpál, Mecsér településeken Győr felől a lakosság nem jutott vízhez,…

 

Kategória ajánló