Szökőév hírek

Esemény › Szökőév

Lassan egy hete nincs új fertőzött a megyénkben

20.05.20 07:49

Hatodik napja nem regisztráltak új, igazoltan koronavírussal fertőzött beteget Csongrád megyében – derül ki a hivatalos tájékoztató oldal térképéből.

Szardínia

20.05.05 19:40

A szabadkai Kosztolányi Dezső Színház ezúttal a Beszédes István műve alapján, Urbán András rendezésében készült Szardínia című előadást teszi megtekinthetővé.

Kurzarbeit 2.0: vonzóbb lett a magyar bértámogatási rendszer

20.05.05 08:22

A kormány meghallgatta a gazdasági szereplők bértámogatással kapcsolatban megfogalmazott észrevételeit és módosított a csökkentett munkaidős foglalkoztatás támogatásáról szóló kormányrendeleten. Mutatjuk a „kurzarbeit 2.0” által hozott főbb…

3 fióka van hazánk leghíresebb gólyafészkében

20.05.04 08:43

Eddig minden rendben velük, a gólyapár lelkesen gondozza a kicsiket.

A rendőrök szerdán 116 embert fogtak el

20.04.30 05:49

Magyarország területén 2020. április 29-én 0 órától 2020. április 29-én 24 óráig a rendőrök 32 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 12…

A(z) "Szökőév" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Maradt a tizenhét beazonosított fertőzött Tolnában

Tolna megyében három hete nem regisztráltak új beteget: számuk április 29-e óta változatlanul tizenhét.

Esemény

Megrázó, mennyire sok állat és növényfaj áll a kihalás szélén

Ma van a környezetvédelmi világnap. A COVID-19 járvány árnyékában az idei alkalom különösen nehéz dilemmákkal kell szembenéznünk.

Kultúra és szórakozás

Szabad a tér - Nyit a Weöres Sándor Színház

Június 11-én újra nyit a Weöres Sándor Színház. Az aktuálisan érvényes jogszabályi előírások betartásával ezen a napon indul Szabad a tér - teraszszínház című, programsorozat: Nassim Soleimanpour Fehér nyuszi,…

Nagyvilág

Megrázó, mennyire sok állat és növényfaj áll a kihalás szélén

Ma van a környezetvédelmi világnap. A COVID-19 járvány árnyékában az idei alkalom különösen nehéz dilemmákkal kell szembenéznünk.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló