Szlovákia hírek

Ország › Szlovákia

Bárhol lecsaphat a vihar, figyelmeztetnek a meteorológusok

19.06.21 14:23

A meteorológiai szolgálat (SHMÚ) viharokra figyelmeztet. Elsőfokú figyelmeztetés érvényes pénteken 11:00-21:00 között a Pozsonyi és a Nagyszombati kerületben, és a Trencséni, valamint a Nyitrai kerület egyes járásaiban már 10 órától. Csapadékra…

Čaputová: Még idén elfogadhatják a választási törvény módosítását 

19.06.20 17:41

„Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy a külföldön élő szlovák állampolgárok anélkül is szavazhassanak az elnökválasztáson, hogy emiatt Szlovákiába kelljen utazniuk” – mondta Čaputová. Hozzátette: a külképviseleteken való szavazást lehetővé tevő…

Elégedetlenek a pedagógusok: csak nagyon kevesen gondolják úgy, hogy megbecsülik a munkájukat

19.06.20 14:38

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) országainak átlaga 25,8 százalék. Ezen a téren az összes OECD-tagállam közül Szlovákia szerepel az utolsó helyen, így volt ez 2013-ban is. Az OECD országaiban a tanárok 22,2 százaléka…

EU-csúcs: ma döntés születhet az Európai Bizottság kulcspozícióról. A V4 és Szlovákia közvetlenül is érdekelt

19.06.20 13:29

Nyitókép forrása: euractiv.com   Ma délután kezdődik az uniós országvezetők kétnapos EU-csúcsa, amelyen elsősorban az Európai Bizottság kulcsfontosságú pozícióiról fognak tárgyalni, de valószínűleg szó lesz még az uniós büdzséről, a klímaváltozás…

Ftc: „Skvarkának több, anyagilag kedvezőbb ajánlata volt”

19.06.20 12:47

A labdarúgó NB I-es Ferencváros új szerzeményének, Michal Skvarkának volt több, anyagilag kedvezőbb ajánlata is, mint a magyar csapaté – árulta el Martin Petras, a középpályás ügynöke.

Szombaton kezdődik a Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál

19.06.20 10:38

Neves hazai és külföldi fellépőkkel rendezik meg a Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivált június 22. és 29. között a tóparti városban, ahol az esti koncertek mellett nyilvános mesterkurzusokat, valamint hangszerkiállítást és -vásárt is tartanak.

A(z) "Szlovákia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

A Nemzetközi Beruházási Bank a zöld beruházások támogatását helyezi előtérbe

A nemzetközi pénzintézet részvényesei között 9 állam van: Bulgária, Kuba, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Mongólia, Románia, az Orosz Föderáció, Szlovákia és Vietnam. 

Ország

A Nemzetközi Beruházási Bank a zöld beruházások támogatását helyezi előtérbe

A nemzetközi pénzintézet részvényesei között 9 állam van: Bulgária, Kuba, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Mongólia, Románia, az Orosz Föderáció, Szlovákia és Vietnam. 

Közélet

Elmenekültek Oregonból a képviselők, hogy ne kelljen a klímaváltozásról szavazni

Egészen szürreális a helyzet Oregonban: a republikánusok nem akarnak a klímaváltozásról szavazni, így inkább átmentek Idahóba, a kormányzó pedig rendőrökkel hozatná őket vissza.

Ország

Európa Játékok: Nagy Tímea (DVSC) nem jutott a nyolc közé

Minszk - A kétszeres világbajnoki bronzérmes debreceni öklözőnő egyhangú döntéssel szenvedett pontozásos vereséget lengyel ellenfelétől.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló