Szlávik János hírek

Ismert személy › Szlávik János

Egyre többen foglalnak időpontot koronavírustesztre a karácsony előtti napokra

20.12.12 19:16

Azért teszteltetnek, hogy aztán a negatív eredménnyel elutazzanak a rokonaikhoz, és együtt töltsék az ünnepeket. Szlávik János viszont óva int attól, hogy bárki negatív teszttel elutazzon idős rokonaihoz, mert a teszt előtti napokban vagy utána is…

Koronavírus – Szlávik: mindenki, aki teheti, kérje a védőoltást!

20.12.11 09:11

Azt javasolja a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének osztályvezető főorvosa, hogy mindenki, aki teheti, kérje a koronavírus elleni védőoltást. Szlávik János a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című…

Reszkessetek kórokozók: ünnepeljünk úgy, mint Kevin!

20.12.10 05:10

Dr. Szlávik János infektológus újragondolta a legkedveltebb karácsonyi mozit, a Reszkessetek betörőket. A Metropol most képregény formájában mutatja, hogyan ünnepeljünk biztonságosan.

Szlávik: Látni a járvány végét

20.12.09 10:19

Azt javasolja a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének osztályvezető főorvosa, hogy mindenki, aki teheti, kérje a koronavírus elleni védőoltást.

Szlávik szerint mindenki adassa be a védőoltás, aki teheti

20.12.09 10:19

Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének osztályvezető főorvosa azt javasolja, hogy mindenki, aki teheti, kérje a koronavírus elleni védőoltást.

Szlávik János javasolja: mindenki oltassa be magát

20.12.09 10:19

Bízik abban, hogy a korábban meghozott kormányzati intézkedések hatására javulni fog a járványhelyzet Magyarországon.

A(z) "Szlávik János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Szlávik János: elképzelhető, hogy szigorítani kell az intézkedéseket

Budapest - A vírusmutánsok miatt egyre többen fertőződnek meg és kerülnek kórházba – mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa.

Nagyvilág

Pokolgép robbant egy koronavírus-tesztközpontnál Hollandiában

Robbanás történt egy észak-hollandiai település, Bovenkarspel koronavírus-tesztközpontjánál szerda reggel, a rendőrség szerint pokolgépes támadásról van szó - írta az NLTimes című holland hírportál.

Életmód

Joe Biden azt ígéri, hogy minden felnőtt számára lesz vakcina május végére

Az elnök továbbra is elővigyázatosságra int, miközben egyes államok már megkezdték az újranyitást.

Életmód

Szlávik János: elképzelhető, hogy szigorítani kell az intézkedéseket

Budapest - A vírusmutánsok miatt egyre többen fertőződnek meg és kerülnek kórházba – mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa.

 

Kategória ajánló