Szlávik János hírek

Ismert személy › Szlávik János

Szlávik János: az oltóanyag nem magát a betegséget akadályozza meg, hanem a tünetek súlyosságát csökkenti

20.06.17 17:32

Visszaállt az egészségügy a járványmentes üzemmódra, a BKV járatain megszüntették az első ajtós felszállás tilalmát, bár maszkot még mindig kötelező hordani. Szlávik János elmondta, hogy szükség van védekezési intézkedésekre továbbra is, amivel…

Enyhébbnek tűnik a járvány a Bcg-oltást alkalmazó országokban

20.06.02 10:49

Azokban az országokban, ahol a Bcg-oltást már évtizedekkel ezelőtt kötelezővé tették, enyhébbnek tűnik a koronavírus-járvány lefolyása – mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának főorvosa.

A betegség előfordulása Magyarországon a környező országokéhoz hasonló mértékű

20.05.28 13:32

Az operatív törzs csütörtöki sajtótájékoztatóján Szlávik János a halálozások nagyságrendjéről beszélt, míg Kiss Róbert felhívta a figyelmet: rendezvényekre csak az egészséges emberek járjanak.

Már 137 ezer ember munkahelyét védi a bértámogatási program

20.05.28 13:31

A bértámogatási program már 137 ezer ember munkahelyét védi – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online…

Szlávik János: Az idősotthonok újranyitása a legutolsó intézkedés kell, hogy legyen

20.05.25 07:29

A járvány lecsengési szakaszában vagyunk, azt viszont még nem lehet kimondani, hogy vége lenne - erről Szlávik János beszélt a Heti Naplóban.

Három biztató oltóanyag-kísérlet is zajlik

20.05.23 12:11

Három olyan koronavírus elleni oltóanyag-kísérlet is zajlik a világban, amelynek biztatóak az eredményei – mondta a Szent László Kórház infektológus főorvosa a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs sajtótájékoztatóján.

A(z) "Szlávik János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Szlávik János: Minden egyes beoltatlan ember veszélyt jelent

Szlávik János szerint ha elérjük a 3,5 millió beoltottat, lesz még egy lépés a nyitás irányába.

Nagyvilág

Vakcinák mellékhatásai időrendben: erre számítsunk oltás után 6, 12, 48 órával

Mire számíthatunk a COVID-19 elleni oltás utáni órákban? Részletesen bemutatjuk, milyen tünetek várhatók az oltás utáni 48 órában.

Életmód

Koronavírus Magyarországon: 3427 új fertőzöttet azonosítottak és elhunyt 207 beteg

Nyitókép forrása:Nyíregyháza, 2021. április 22. Bojti István háziorvos beolt egy nõt a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcina elsõ adagjával nyíregyházi háziorvosi rendelõjében 2021. április 22-én. MTI/Balázs Attila  …

Életmód

Rusvai: Nincs nagyobb veszélye a teraszon való tartózkodásnak, mint például a szabadban való sportolásnak

A virológus a maga részéről jó ötletnek tartja a terasznyitást, már csak azért is, hogy az emberek hangulata kicsit javuljon.

 

Kategória ajánló