Szlávik János hírek

Ismert személy › Szlávik János

Szlávik szerint nem lehet nyitás heteken belül

21.02.18 12:16

Az infektológus elismerte, hogy a kínai vakcinánál valóban hiányoznak azok a közlemények, amik például a Szputnyiknál is megvannak, de ez vészhelyzetben szerinte előfordul.

Szlávik János elmondta a véleményét a kínai vakcináról

21.02.15 16:21

Már közel harmincmillió embert oltottak be a világon a kínai vakcinával. Szlávik János szerint ez az oltóanyag is teljesen biztonságos, már rég kiderült volna, ha valami gond lenne vele.

Szlávik János: a vírus brit mutációja miatt nőhetett újra az esetszám

21.02.11 10:02

Együtt kell élni azzal, hogy a koronavírus folyamatosan változik, az új változatok gyorsabban terjedhetnek, és akár más tüneteket is okozhatnak – mondta a főorvos.

Szlávik: ezért nem lehet még enyhíteni a koronavírus-korlátozásokon

21.02.09 09:00

Szlávik János a kormány Facebook-oldalán posztolt videóban beszélt arról, milyen veszélyei vannak a korlátozások feloldásának addig, amíg nincs elegendő vakcina.

A(z) "Szlávik János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Szlávik János: elképzelhető, hogy szigorítani kell az intézkedéseket

Budapest - A vírusmutánsok miatt egyre többen fertőződnek meg és kerülnek kórházba – mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa.

Nagyvilág

Koronavírus-fertőzés miatt ideiglenesen bezárt a rehabilitációs központ

Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ ideiglenesen bezárt, mert koronavírussal fertőződtek meg a dolgozók. Március 12-ig tartanak zárva.A központ telephelyén február végén rutintesztelést végeztek. Ennek…

Életmód

Zacher Gábor: Mindegy, hogy melyik vakcinát kapjuk

Szerinte, ha nem lesz átoltottság rövid időn belül, akkor még sok ezer honfitársunk bele fog halni a covidba.

Életmód

Szlávik János: elképzelhető, hogy szigorítani kell az intézkedéseket

Budapest - A vírusmutánsok miatt egyre többen fertőződnek meg és kerülnek kórházba – mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa.

 

Kategória ajánló