Szívsebész hírek

Életmód › Szívsebész

Dr. Haán András – 1946–2021

21.01.08 13:51

Két sportágban is volt olimpikon, majd az egyik legjobb magyar szívsebész a már életében legendává lett vitorlázó.

Ide vezetnek az utazási korlátozások: 4 újszülött meghalt

20.10.22 18:10

Adelaide az egyetlen szárazföldi ausztrál nagyváros, ahol nem végeznek gyermekeken szívsebészeti beavatkozást. Évente körülbelül 100 csecsemőt kell máshova átszállítani kezelésre

Koronavírus: le kell zárni egy sebészeti osztályt Szegeden

20.09.25 16:37

Egészségügyi dolgozók és betegek is megfertőződtek a szegedi klinika szívsebészeti osztályán, ami miatt az érintett intézményben korlátozásokat kellett bevezetni.

A(z) "Szívsebész" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Dr. Haán András – 1946–2021

Két sportágban is volt olimpikon, majd az egyik legjobb magyar szívsebész a már életében legendává lett vitorlázó. Sokan vannak olyanok  – manapság különösen –, akik rajongani képesek amúgy nagyra értékelhető teljesítményt…

Magyar település

Online nyílt nap lesz a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán

Online formában valósul meg a felsőoktatási beiskolázási kampány a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán – írja a Rádió7.

Nagyvilág

„Nem tudjuk, hogyan fogunk meghalni, de így senki nem szeretne” – Az oltásról is beszélt a Szent László kórház intenzív osztályának főnővére – exkluzív videó

Ritka interjút készíthetett a Blikk a koronavírus elleni küzdelem első vonalában dolgozó intenzív osztályos főnővérrel, aki karácsonykor döntötte el, hogy beoltatja magát a Covid elleni vakcinával.

Tudomány

Egy kecskeméti tanárnő hunyt el online oktatás közben

A kecskeméti Szent-Györgyi Albert Technikum 52 éves tanárnője diákjainak tartott online órát, amikor bekövetkezett a tragédia. Több mint húsz tanítványa vett részt az oktatásban, amikor rosszul lett a monitor előtt, és életét vesztette.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló