Szita Károly hírek

Politikus › Szita Károly

Semmelweis-napi megemlékezés

20.07.02 17:37

A kispestiek egészségéért végzett kiemelkedő munkájuk elismeréseként idén Dr. Ernszt Edina fül-orr-gégész és Kertészné Lepsényi Szabó Ágnes titkárnő vehették át az önkormányzat dicsérő oklevelét és jutalmát. A Kispesti Egészségügyi Intézet…

Kaposvár turisztikai beruházásairól is egyeztetettek a konferencián

20.06.22 21:58

Idén is turisztikai beruházásokba fog Kaposvár – emelte ki Szita Károly hétfőn este közösségi oldalán közzétett videójában.

Újabb enyhítéseket a megyeszékhelyen

20.05.22 17:28

Újabb döntéseket hoztak meg a korlátozások enyhítésére a fokozatosság elve alapján, jelentette be péntek délután Szita Károly polgármester a Facebook-oldalán.

Karácsony 8 pontban foglalta össze mit vár a kormánytól a járvány után

20.05.18 14:23

Az aláírók Semjén Zsoltnak is üzennek az általa beterjesztett törvényjavaslat miatt. „A Megyei Jogú Városok Szövetsége elnökének és a főpolgármesternek is azt ígérték a kormány ülésén, hogy egy hónapon belül egyeztetést kezdeményeznek az…

Nyitnak az óvodák, a játszóterek és az edzőtermek Kaposváron

20.05.15 21:22

A koronavírus járvány ellaposodásának köszönhetően további enyhítések lesznek Kaposváron – mondta el Szita Károly, Kaposvár polgármestere közösségi oldalán.

A(z) "Szita Károly" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Szita Károly: a megyei jogú városok a klímavédelem élharcosai

A megyei jogú városok a klímavédelem élharcosai, időarányosan már túlteljesítették a széndioxid-kibocsátás csökkentésére tett vállalásaikat - közölte a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnöke pénteken…

Közélet

Márki-Zay házi karanténban van

Önkéntes karanténba vonult Márki-Zay Péter. A vásárhelyi polgármester azután vonult karanténba, hogy kiderült, olyan valakivel volt egy térben, akiről bebizonyosodott, hogy elkapta a koronavírust.

Magyar település

Férfi röpi Extraliga: sima hazai sikerrel rajtolt a Kaposvár

A Kaposvár esélyeshez méltóan 3:0-ra nyert a vendég Debrecen ellen a férfi röplabda Extraliga 2020–2021-es idényének péntek esti nyitómérkőzésén.

Politikus

Sorosistázva alázott debreceni egyetemistákat egy helyi fideszes heccoldal, mert kiálltak az SZFE mellett

Áll a bál a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, mióta a kormánybarát Vidnyánszky Attilát, a Csokonai Színház volt igazgatóját ültették a diákok nyakába úgy, hogy az egyetem által javasolt személyek közül senki sem került be az…

 

Kategória ajánló