Szíria hírek

Ország › Szíria

Öt év alatt több mint 133 ezer fegyverest likvidáltak az oroszok Szíriában

20.09.30 14:34

Öt év alatt több mint 133 ezer fegyverest, köztük 865 "bandavezért", valamint négy és fél ezer, Oroszországból és a FÁK-államokból érkezett fegyverest semmisítettek meg Szíriában az orosz hadműveletben - írta a Krasznaja Zvezda katonai lapban szerdán…

Durva vádak: elnököt akart megöletni Trump?

20.09.17 06:55

Törvényen kívülinek minősítette Szíria az Egyesült Államokat azután, hogy Donald Trump amerikai elnök felfedte, meg akarta öletni Bassár el-Aszad szíriai elnököt 2017-ben.

A(z) "Szíria" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Damaszkusz: Izrael újabb támadást hajtott végre a szír főváros közelében

A zsidó állam megfogadta: nem fogja megengedni, hogy az Aszad-kormánnyal szövetséges Irán jelentős jelenlétet építsen ki Szíriában.

Ország

Szörf Eb: Gádorfalvi kvóta nélkül, de még van esélye Tokióra

Nem sikerült az olimpiai kvótaszerzés Gádorfalvi Áronnak a portugáliai Vilamourában rendezett szörf Európa-bajnokságon, de az olimpiai helyek végső elosztásánál még van esélye a tokiói utazásra. Az Eb-n egyetlen olimpiai hely…

Közélet

Határsértő Szeged térségében

Határsértő Szeged térségében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 29., v - 03:50 Egy fővel szemben intézkedtek a rendőrök.

Közélet

Csökkent az ózonszennyezés, 1,5 millió madár menekült meg

Az ózonszennyezés a legkárosabb az olyan kistestű vándormadarakra, mint a veréb, a pinty vagy a poszáta, amelyek az észak-amerikai szárazföldön élő madarak 86 százalékát alkotják.

 

Kategória ajánló