Szinkron hírek

Kultúra és szórakozás › Szinkron

Férje betegsége tartja távol a színpadtól Venczel Verát

19.04.07 07:11

Hosszú ideje nem lép színpadra a Jászai Mari-díjas színésznő. Venczel Vera színházi balesete óta hiányzik az előadásokról, sérülése már a múlté, mégsem tért vissza a Magyar Filmakadémia életműdíjával kitüntetett művésznő a színházba.

Ash is beköszön a Dead by Daylightba

19.03.29 13:11

Újabb ismerős karakterrel bővül hamarosan az aszimmetrikus horrorjáték, a Dead by Daylight, hiszen a jövő héttől Ash is játszhatóvá válik az Evil Deadből. A hőshöz ráadásul Bruce Campbell is az arcát és a hangját adta.

Superman kedvese, aki a hangját már nővérszobának is kölcsönözte – magyar hangja: Timkó Eszter – videóval!

19.03.28 10:11

A hazai szinkron nem véletlenül világszinten híres. Színészeink közül sokan képesek arra, hogy bámulatos élménnyé varázsoljanak egy-egy külhoni filmet, amelyhez a hangjukat adják. Lokál-hangadók sorozatunkban a legnevesebb hazai…

Visszahívtak egy játékot pár gramm kokain miatt

19.03.13 21:53

Pierre Taki bűnözőt játszik a Judgement című játékban, de a japánok nem hagyhatták, hogy az életben is legyen valamilyen ügye.

A(z) "Szinkron" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Megszámolták a farkasokat és a hiúzokat a Bükkben

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrszolgálata összehangolt felmérést végzett 2020.01.30-31-én. Az igazgatóság közleménye szerint a három megye, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén területét érintő…

Közélet

„Egy színház akkor működik jól, ha együtt fejlődik a nézőkkel.”

Ráckevei Anna Jászai Mari-díjas színművésznő, Magyarország Kiváló és Érdemes Művésze, az Mma rendes tagja idén ünnepli 60. születésnapját. A Nemzeti Színház Stúdiójáról, a vidéki színházak feladatairól és fővárosi…

Esemény

Elhunyt Rusz Lívia, a Csipike, az óriás törpe alkotója

A Magyarországon és Romániában is alkotó művészt hosszú betegség után, 89 évesen érte a halál kedden este.

Kultúra és szórakozás

Parasztopera – közönségtalálkozó lesz Szegeden

Darvas Benedek – Pintér Béla: Parasztopera című népies-zenés krimiballadájának bemutatójához kapcsolódóan, a Szegedi Nemzeti Színház március 13-i premierjét megelőzően kerül sor az eseményre.

 

Kategória ajánló