Színházak éjszakája hírek

Esemény › Színházak éjszakája

WSSZ: Holdbeli csónakosok a Színházak éjszakáján

Tegnap 10:57

Ezúttal a Színházak éjszakájába torkolló magyar dráma napján adták át a Weöres Sándor Színházban a Holdbeli csónakos-díjakat. Szavazott a társulat, a különdíjra szavazott a közönség is.

Irány a színház! Lessünk be a kulisszák mögé!

19.09.21 14:47

Harmincnégy színház részvételével, mintegy 200 programmal várja az érdeklődőket szombaton a Színházak Éjszakája. A teátrumok nem csak előadásokkal készülnek, hanem kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal és számos egyéb programon is részt…

Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

19.09.20 17:58

Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.

Két vendégjáték a József Attila Színházban a Színházak éjszakáján

19.09.20 13:31

Két vendégjáték látható a József Attila Színházban szombaton, a Színházak éjszakáján: a Zenthe Ferenc Színház a Lovagias ügy, a Csiky Gergely Állami Magyar Színház pedig az Apró kozmikus félreértés című darabot mutatja be.

Ma van a Színházak éjszakája

19.09.20 12:29

Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó eseményekkel várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget, de számos vidéki színház is szervez programokat.

Színházak éjszakája - Színes színielőadások Nyíregyházán

19.09.19 08:22

Színházi kulisszajárás, a próbafolyamat megtekintése és gyorsöltözési játék várja a közönséget a Színházak éjszakáján szombaton a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban.

Színházak Éjszakája a József Attila Színházban

19.09.18 07:07

József Attila Színház idén is színes programokkal várja az érdeklődőket. Ezúttal a láthatatlan és mégis látható színház tematikája hatja át a napot. A nap fénypontja kétségkívül két, jeggyel látogatható vendégjáték lesz. A Lovagias…

A(z) "Színházak éjszakája" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Németh Judit és Krizmanits Gyuláné kapták az idei Holdbeli Csónakos-díjat a Színházak Éjszakáján

Rengetegen látogattak el a Színházak Éjszakájára a Weöres Sándor Színházba. A szellemi élmények mellett – totó, Holdbeli Csónakos díjak átadása, képaukció, kérdezz-felelek, Mágikus Mintha koncert, - fagylaltozásra és közös…

Kultúra és szórakozás

Színikritikusok díja: a Radnóti Színház kapta a legjobb előadás díját

Budapest -  A színházi kritikusok 1979 óta minden évben díjakkal jutalmazzák az elmúlt színházi szezon legjobb teljesítményeit.

Magyar település

54 gyereket kezelnek szalmonella-gyanúval (Frissítve: már 60!)

Az elmúlt napokban 54 gyereket láttak el a Debreceni Egyetem (DE) szakorvosai feltételezett szalmonellózis gyanújával.

 

Kategória ajánló