Színház hírek

Kultúra és szórakozás › Színház

Sok ingázó Ausztriában reked, ha lezárják a határt

20.03.16 19:21

Az osztrákoknál munkát vállaló magyar ingázók közül hétfőn többen is úgy indultak el dolgozni, hogy bizonytalan ideig Ausztriában maradnak, mert attól tartanak, hogy rövid időn belül a munkába járó külföldiek többsége nem léphet majd be az országba,…

A dunaújvárosi Bartók Színház online közvetíti előadásait a nézőknek

20.03.16 16:37

Ahogy az ismert múlt szerda óta rendkívüli jogrend és veszélyhelyzet van érvényben az ország teljes területén a koronavírus-járvány miatt. Többek között a színházak is bezártak, és számos rendezvény elmarad.

Maradj otthon: megvan a tökéletes program ma estére is

20.03.16 15:40

A vírus terjedésének megállíttásában mindenkinek megvan a maga szerepe. Annyit tehetsz te is, hogy nem mozdulsz ki otthonról ma este sem. Nézz helyette színházi közvetítést, például a Nórát, méghozzá a Katona József Színház színészeinek...

Koronavírus: színházi dolgozók segítenek a szépkorúaknak

20.03.16 15:14

A kaposvári Csiky Gergely Színház dolgozói a színházbezárások idején szabaddá váló munkaerővel, eszközökkel, például gépkocsik használatával segítik a koronavírus-járvány miatt veszélyeztetett szépkorúakat.

Jászai-díjat kapott március 15-én a debreceni színművész

20.03.16 13:37

Debrecen - A jelentős elismerésben Dánielfy Zsolt, a debreceni Csokonai Színház színművésze részesült.

Vidnyánszky Attila: az élet menni fog tovább

20.03.16 12:31

A Nemzeti Színház főigazgatója arról beszélt, mi történik most a színfalak mögött, és milyen gazdasági következményei lehetnek a veszélyhelyzetnek.

Üdvözöllek dicső lovag – Csukás István meséje az egri színházban

20.03.14 17:25

Az egri Gárdonyi Géza Színház február 12-én mutatta be Csukás István népszerű meséjét, a Süsü, a sárkányt, Bergendy István fülbemászó zenéjével, Baráth Zoltán rendezésében.

Kaposvári Csiky Gergely Színház: példa értékű gesztus

20.03.14 14:13

A somogyi megyeszékhely intézménye, a kaposvári Csiky Gergely Színház példa értékű kezdeményezéssel rukkolt elő a közösségi oldalán. A koronavírus miatt zárva tartó színház munkatársai felajánlották segítségüket szépkorú nézőiknek, illetve a…

A(z) "Színház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

A közmédia nem számolt be arról, hogy az SZFE-s maszkja miatt támadtak meg késsel egy nőt

Pedig nehéz volt kikerülni az erről szóló híreket, a rendőrség, az ügyészség és a bíróság is beszámolt róla. A közmédia figyelmét nem sikerült felkelteni.

Közélet

Betegség és diszkrimináció is fenyegeti a túlsúlyos embereket

Társadalmilag még mindig elfogadott az elhízottak diszkriminációja. Ráadásul az érintetteket sokszor nem tájékoztatják időben a kezelési lehetőségekről, illetve megnehezítik a hozzáférésüket ezekhez - hívja fel a figyelmet az Elhízás…

 

Kategória ajánló