Színház hírek

Kultúra és szórakozás › Színház

Milyen lesz a képzés mostantól az SZFE-n?

21.02.12 16:50

Egy hónapja derült ki, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem új vezetése bezárja és eladja az egyetem Vas utcai épületét. A múlt héten leszedték az Ódry Színpad-feliratot az épület homlokzatáról. A Heti Napló riportja.

Örkényuralom a Pécsi Nemzeti Színházban

21.02.12 11:59

Orfűn, a tó mellett forgatták Örkény István sorozatuk közvetkező darabját, amely nyáron egy vízisí, kempingágy és gumimatrac kölcsönzőben zajlik.

Hátrányos helyzetű óvodáknak és iskoláknak játszik a Karaván Színház

21.02.12 09:53

A Karaván Színház a járványhelyzet idején is szeretné eljuttatni a gyerekekhez a színház semmihez sem fogható élményét, ezért elérhetővé teszi Banyamesék című gyerekelőadását.

Ügyes húzás: így kér el sokszoros árat a Tesco az almáért

21.02.11 17:24

Elutazni hétvégére, vagy étterembe, színházba, moziba menni a Valentin-napi hétvégén sajnos nincs lehetőségük a szerelmeseknek, így rendhagyó módon kell idén ünnepelniük. A magyarok 75 százaléka ajándékkal lepi meg a párját február

Különleges Valentin-napra készülnek a ViacomCBS csatornái

21.02.11 16:25

Bizonyos szempontból rendhagyónak ígérkezik az idei Valentin-nap, hiszen nem tehetünk éjszakai romantikus sétát, nem ülhetünk be étterembe gyertyafényes vacsorára, de színházban vagy moziban sem tudunk randevúzni a kedvesünkkel.…

Négyen pályáznak a Győri Nemzeti Színház élére

21.02.11 10:02

Decemberben Győr polgármestere pályázatot írt ki a Győri Nemzeti Színház igazgatói posztjára, a február 4-i határidőig négyen jelentkeztek, a benyújtott dokumentumok érvényességét még formailag ellenőrzik – számolt be a Kisalföld.

Megjelent Szegő György Műleírás című kötete

21.02.11 01:17

Szegő György új kötetében külön fejezetet szán a képzőművészeti, építészeti, fotóművészeti, színházi kritikáknak.

Járvány ide vagy oda, nem maradunk magyar filmek nélkül

21.02.10 13:04

Az Aradi Kamaraszínház és a Mythberg Films együttműködésében, Pozsgai Zsolt rendezésében készül a Magyar Golgota című tévéfilm, de a színházak és filmesek összefogásával országszerte több izgalmas alkotást is forgatnak a Nemzeti…

A(z) "Színház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

A közmédia nem számolt be arról, hogy az SZFE-s maszkja miatt támadtak meg késsel egy nőt

Pedig nehéz volt kikerülni az erről szóló híreket, a rendőrség, az ügyészség és a bíróság is beszámolt róla. A közmédia figyelmét nem sikerült felkelteni.

Közélet

Betegség és diszkrimináció is fenyegeti a túlsúlyos embereket

Társadalmilag még mindig elfogadott az elhízottak diszkriminációja. Ráadásul az érintetteket sokszor nem tájékoztatják időben a kezelési lehetőségekről, illetve megnehezítik a hozzáférésüket ezekhez - hívja fel a figyelmet az Elhízás…

 

Kategória ajánló