Színház hírek

Kultúra és szórakozás › Színház

Ilyen a denevér keresztmetszete

20.12.30 16:49

December 30-án, 20 órai kezdettel az Operaház és a Francia Intézet ifj. Johann Strauss hagyományosan szilveszterkor előadott darabjával, A denevér című nagyoperett keresztmetszetével zárja az évet.

“Próbáljuk hinni, hogy vannak szakmai szempontok”- Kerekasztal a színigazgatói pályázatokról

20.12.30 10:43

A Magyar Színházi Társaság sorozatának vendégei Komáromi György, a Radnóti Színház gazdasági igazgatója, illetve Szőcs Artur, a Miskolci Nemzeti Színház rendezője volt.

Semmi sem tudja felülmúlni az élő kapcsolat varázsát

20.12.29 19:19

Hogyan lehet tervezni a bizonytalannal, és helyettesíthető-e az élő színház misztériuma? Mindennapi létezésünkről és a művészetet érintő alapvető kérdésekről beszélgettünk Barnák Lászlóval, a Szegedi Nemzeti Színház főigazgatójával és…

Oberfank és az a gyönyörő Fradi-címer

20.12.29 18:07

Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója már esztendők óta nem futballozik, de egy labda azért van az irodájában.

A színfalak mögé kalauzol a miskolci színház videósorozata

20.12.29 12:49

Videósorozattal jelentkezik a Miskolci Nemzeti Színház A deszka népe – Történetek a színfalak mögül címmel. Az egyes epizódok a színházi világ rejtett zugaiba engednek betekintést, olyan feladatköröket, munkafolyamatokat mutatva meg, melyek eddig a…

A(z) "Színház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

SZFE-hallgatók: Érezhető a bosszúvágy az egyetem blokádjáért

A Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjai szerint olyan nulla kredittel zárni a félévüket, mintha kitépkednék a lapokat a leckekönyvükből, és megígérnék nekik, hogy majd februárban visszaragasztják azokat.

Közélet

HÖOK: “Példátlan, hogy törlik az SZFE-s hallgatók jegyeit”

“Nagyon aggasztó az a bizonytalanság, amelyben az SZFE-hallgatók vannak, miután elkezdték törölni korábban megszerzett jegyeiket” – mondta a HÖOK elnöke a Klubrádiónak.

Közélet

Egészségügyi mérnököket is képeznek ősztől a PTE-n

Egészségügyi mérnök képzés indul szeptemberben a Pécsi Tudományegyetemen (PTE), a program a műszaki és informatikai megoldások orvostudományi alkalmazási lehetőségeinek keresésére épül – tájékoztatta a…

Kultúra és szórakozás

Randizásról, szexről szóló cikkekkel rakták tele a budapesti Nemzeti Színház weboldalát

Egy Google-keresés alapján közel 10 ezer randizásról, szexről és koreai drámákról szóló angol nyelvű cikk került fel a Nemzeti Színház oldalára. Van link, amelyik közvetlenül egy – egyértelműen felnőtteknek szóló –…

 

Kategória ajánló