Szinetár Dóra hírek

Ismert személy › Szinetár Dóra

SZFE: gyertyákkal búcsúztatták az Ódry Színpadot

21.02.08 11:17

Zsámbéki Gábor rendező, az SZFE korábbi tanárának javaslatára virágokat és mécseseket vittek a Vas utcába az Ódry Színpad korábbi épületéhez.

Mintha lapáttal hátba vernének – Szinetár Dóra az őt ért támadásról

21.02.01 15:23

„Amikor megszületett a gyerekem és kapott egy Down-szindrómás diagnózist, akkor hónapokig nem néztem a kommenteket. Barátaim óvtak ettől” – vallotta be Szinetár Dóra, Jászai Mari-díjas magyar színészművész Spirit FM „Viccen kívül” című…

Szinetár Dóra válaszlevelet küldött Apáti Bencének

21.01.22 20:03

Szinetár Dóra válaszlevelet küldött Apáti Bencének, a Budapesti Operettszínház balettigazgatójának, miután az Origóban megjelent Apáti Bence “Szinetár Dóra hazugságai és a bíróság” című írása. 

Apáti Bence jogerősen is pert vesztett a Magyar Narancs című lappal szemben

21.01.18 23:17

A Magyar Nemzet publicistája és a Budapesti Operettszínház balettigazgatója arra hivatkozva indított helyreigazítási pert a lap ellen, hogy szerinte valótlan állítások jelentek meg a személyéről egy Szinetár Dórával készült interjú során.

A(z) "Szinetár Dóra" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Szinetár Miklós az SZFE-ről: “Renoválás helyett az egyetemet megszállták és felgyújtották”

A Budapest Te meg Én podcast műsorvezetői – Veress Dóra és Gellért Gábor – ezúttal egy megkerülhetetlen alkotóval, Szinetár Miklóssal beszélgettek.

Kultúra és szórakozás

Jogerősen pert nyert az Index az Operettszínházzal szemben

Az Index.hu oldalon 2020. június 4-én „Megalázásra, zaklatásra panaszkodnak az Operettszínház munkatársai” című cikkben több személy panaszkodott a Budapesti Operettszínház 2019-ben kinevezett igazgatójának, Kiss-B. Attilának…

Ismert személy

„Tiszteletre méltó ez a szelíd, megalkuvást nem ismerő kiállás” - Művészek az Szfe hallgatóiért

Mintegy 80-100 szakmabeli fejezte ki szolidaritását az Szfe egyetemfoglaló hallgatóival csütörtök este a Vas utcában. Kováts Kriszta és Makranczi Zalán színművészek arról beszéltek lapunknak, miért fontos az, amiért a diákok…

 

Kategória ajánló