Szili Katalin hírek

Politikus › Szili Katalin

Szili Katalin: A Csemadok az összefogás megjelenítője a Felvidéken

19.09.16 21:13

A szervezet kezdetekben azt biztosította, hogy a lakosságcsere által lefejezett felvidéki magyarságnak legyen egy, a kultúrát ápoló értelmiségi közege – idézte fel a miniszterelnöki megbízott.

Szili Katalin: A magyar államnak minden gyermek számít

19.09.15 18:01

A magyar államnak minden gyermek számít, mert ők jelentik a nemzet jövőjét - jelentette ki Szili Katalin miniszterelnöki megbízott a felvidéki Szepsin, ahol beszédet mondott a Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Program keretében elkészült új helyi…

Szili Katalin: A gyermek nemcsak a család, hanem a nemzet kincse

19.09.08 18:28

Új bölcsőde avatása gondoskodás a jövőről, a folytatásról, ugyanakkor annak a pozitív üzenetnek a hordozója is, hogy érdemes gyermeket vállalni – mondta a miniszterelnöki megbízott.

Szili Katalin: A holnap alapjait ma kell lerakni és az óvodák ennek eszközei

19.08.31 14:07

Önálló magyar óvodákra a külhoni magyar közösségekben is szükség van – jelentette ki Szili Katalin miniszterelnöki megbízott a felvidéki Tornalján, az új helyi református magyar óvoda átadásán.

Orbán Viktor: Erdély örök – Megható fogadtatás a miniszterelnöknek

19.07.25 20:18

Megérkezett az idén már 30. alkalommal megrendezett Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor színhelyére a kormányfő, akit huszárok köszöntöttek. Tusványoson mini Máértet tartottak.

Szili Katalin Torontóban: A diaszpóra mára ezer szállal kötődik az anyaországhoz

19.06.04 15:25

A nemzetegyesítést követően most már a gyarapodás a jellemző, ma már nem a tegnapba révedünk, hanem a holnapot tervezzük, Magyarországon, a Kárpát-medencében és a diaszpórában élő magyarsággal együtt.

A(z) "Szili Katalin" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Szili Katalin: A Csemadok az összefogás megjelenítője a Felvidéken

A szervezet kezdetekben azt biztosította, hogy a lakosságcsere által lefejezett felvidéki magyarságnak legyen egy, a kultúrát ápoló értelmiségi közege – idézte fel a miniszterelnöki megbízott.

Ország

Tíz jelölt indul a román elnökválasztáson

Tízen pályázták meg az államelnöki tisztséget Romániában, ahol vasárnap éjfélkor zárult a jelöltállítási határidő. Hat jelölt egy-egy parlamenti frakció támogatását is élvezi, négy közéleti személyiség pedig parlamenti…

Ország

Peter Dinklage, a Trónok harca Tyrionja Emmy-történelmet írt

A Trónok harca, a Csernobil és a Fleabag volt a kedvenc az idei gálán.

Nagyvilág

4,3 százalék körüli GDP-növekedésre számít a GKI

A magyar gazdaság a második negyedévben 4,9 százalékkal, a vártnál is gyorsabban bővül, ami a leggyorsabb az Európai Unióban - erről számolt be Vértes András hétfői sajtótájékoztatóján.

 

Kategória ajánló