Szili Katalin hírek

Politikus › Szili Katalin

Tisztesség és balítélet, avagy megtagadható-e a nemzet?

19.12.06 08:31

A nemzet az összetartozás megfoghatatlan, mégis létező köteléke, amely a „nem vagy egyedül” katartikus élményét, erejét adja.

Begyógyították 2004 fájó sebeit

19.12.05 07:54

Kikérem magamnak, hogy azok próbáljanak megbélyegezni, akik cserbenhagyták és szétverték a baloldalt! – jelentette ki a határon túli autonómiaügyekkel foglalkozó miniszterelnöki megbízott.

Az EP-nek fontosabbak az afrikai bevándorlók, mint az őshonos kisebbségek

19.11.21 17:55

A határon túli autonómiaügyekkel foglalkozó miniszterelnöki megbízott szerint az Európai Parlamentnek (EP) fontosabbak az afrikai bevándorlók alapvető jogai, mint az őshonos kisebbségeké, akik mintegy 60 millióan élnek az unió területén.

Szili Katalin: A szolidáris nemzetek Európáját kell építeni

19.10.23 12:37

Az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc szelleme azt üzeni, hogy a szolidáris nemzetekre épülő Európa építéséhez kell keresni a közös nevezőt – összegezte Szili Katalin miniszterelnöki megbízott Olaszországban elmondott ünnepi beszédeit…

Fél év alatt csaknem megduplázta teljesítményét a Virtuális Erőmű Program

19.09.25 18:34

Acsatlakozók energia-megtakarításából számított érték alapján a virtuális erőmű már Magyarország negyedik legnagyobb erőműve – mondta Szili Katalin.

Szili Katalin: A Csemadok az összefogás megjelenítője a Felvidéken

19.09.16 21:13

A szervezet kezdetekben azt biztosította, hogy a lakosságcsere által lefejezett felvidéki magyarságnak legyen egy, a kultúrát ápoló értelmiségi közege – idézte fel a miniszterelnöki megbízott.

Szili Katalin: A magyar államnak minden gyermek számít

19.09.15 18:01

A magyar államnak minden gyermek számít, mert ők jelentik a nemzet jövőjét - jelentette ki Szili Katalin miniszterelnöki megbízott a felvidéki Szepsin, ahol beszédet mondott a Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Program keretében elkészült új helyi…

Szili Katalin: A gyermek nemcsak a család, hanem a nemzet kincse

19.09.08 18:28

Új bölcsőde avatása gondoskodás a jövőről, a folytatásról, ugyanakkor annak a pozitív üzenetnek a hordozója is, hogy érdemes gyermeket vállalni – mondta a miniszterelnöki megbízott.

A(z) "Szili Katalin" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Szili Katalin: Tisztesség és balítélet, avagy megtagadható-e a nemzet?

Mély meggyőződésem volt akkor is és most is az, hogy aki a nemzetét tagadja, gyökerét veszti.

Ország

Mihai Fifor volt védelmi minisztert is kihallgatta a temesvári DNA

Mihai Fifor volt védelmi minisztert is kihallgatták pénteken az Arad és Temes megyei közintézményeket és szociáldemokrata párti (PSD) politikusokat érintő korrupciós ügyben.

Ország

The New York Times: az ukrajnai vezetés tisztességes bánásmódot szeretne Washingtontól

Az ukrajnai vezetés tisztességes bánásmódot szeretne Washingtontól - írta a The New York Times című napilap pénteken az internetes oldalán a Washingtonban tartózkodó ukrán miniszterelnök-helyettest idézve.

Nagyvilág

Megvalósulhat a Brexit a brit választások nyomán

A brit választások, a Konzervatív Párt földcsuszamlás szerű győzelme nyomán az Egyesült Királyság nagy valószínűséggel elhagyja az Európai Uniót január 31-én - közölte az Alapjogokért Központ vezető elemzője az M1 aktuális csatorna…

 

Kategória ajánló