Szilágyi István hírek

Ismert személy › Szilágyi István

Így gyűlt össze a pénz Szilágyi István özvegyének temetésére: méltó búcsúztatót kaphat

21.02.23 10:05

Február 25-án tartják Humenyánszky Jolán, Szilágyi István özvegyének temetését. A szobrászművész temetésére nehezen gyűlt össze elegendő összeg, de hála néhány nagylelkű támogatónak, méltó búcsúztatót kaphat.

Teljesül az utolsó kívánsága: itt helyezik végső nyugalomra Szilágyi István özvegyét

21.02.15 11:38

A tervek szerint február 25-én kísérik utolsó útjára Szilágyi István (†82) özvegyét, Humenyánszky Jolánt († 78). Azonban a Belgiumban élő családtagjai, többek között az unokája, a járványhelyzet miatt nem biztos, hogy haza tudnak jönni a szertartásra.

A(z) "Szilágyi István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Utolsó útjára kísérték Szilágyi István özvegyét, Jolika nénit

Szűk körben kísérték utolsó útjára Humenyánszky Jolánt. Szilágyi István özvegyének temetésén nagyjából harmincan vettek részt csütörtök délelőtt, az Új Köztemetőben.

Életmód

Izzott körülöttük a levegő: Tóth Andi és Szabó Ádám is ott volt Jolika néni temetésén

Csak a szűk baráti kör tudja, hogy pontosan mi történhetett az egykori szerelmesek között, de, hogy valami nagyon nem stimmel, az biztos. Szilágyi özvegyének temetésén azonban mind a ketten jelen voltak.

Közélet

Megszökött több száz fegyenc egy haiti börtönből

25 ember meghalt, köztük hat fogoly és a börtön igazgatója is.

Közélet

Megint fennakadt egy hamis negatív teszttel próbálkozó ingázó a déli határon

Nyitókép forrása: facebook.com/Polícia SR   Ismét hamis negatív teszttel próbálkozó ingázót fogtak a rendőrök a pénteken. Ezúttal a Dunacsún-Rajka határátkelőn egy magyar átmeneti lakhellyel is rendelkező szlovák állampolgár…

 

Kategória ajánló