Szikora János hírek

Ismert személy › Szikora János

Elindult a Radnóti Színház online közönségszavazása

20.06.03 12:39

Mint minden évben, idén is szavazhat a közönség a Radnóti Színház színművészeire, az évadban látott teljesítményüket értékelve ezzel. A Radnóti Színházban az évadzáró társulati ülésen kerülnek majd kiosztásra a teátrum díjai: a társulat szavazatai…

Első lehet Európában a Miskolci Színház

20.05.29 08:11

Június közepén 200 néző előtt tartja meg az első új színházi bemutatóját a Miskolci Nemzeti Színház a szabadtéri színpadán - tudta meg az InfoRádió az intézmény igazgatójától. Béres Attila hozzátette: a következő évadban kilenc bemutatót terveznek.

Megismerni Trianonról mindenkinek a saját igazságát

20.03.04 17:46

Sárosi István Trianon című drámájának ősbemutatójával emlékezik meg a Vörösmarty Színház a békediktátum évfordulójáról március 7-én. Interjú Szikora János rendezővel.

A(z) "Szikora János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

A "félbetört" évad folytatásáról szól majd a következő szezon a fehérvári Vörösmarty Színházban

A múlthét csütörtök esti online évadzáró társulati ülésen a színház művészeti vezetése - Szikora János igazgató, Bagó Bertalan művészeti vezető, Hargitai Iván prózai tagozatvezető és Horváth Csaba fizikai színház tagozatvezető -…

Kultúra és szórakozás

Évadot zárt a Tomcsa Sándor Színház – Augusztusban hirdetik meg az új bemutatókat

“Csonka évadot zárni nem felemelő érzés, a legfontosabbtól zárt el a világjárvány: a közönségünktől.”- fogalmazott Nagy Pál igazgató, ugyanakkor kifejtette reményét, hogy szeptemberben zökkenőmentesen elkezdődhet a…

Magyar település

Vidi: Kétmillió euróra becsült válogatott játékost igazolhatnak - sajtóhír

A szerb válogatottban a Paraguay elleni felkészülési találkozón debütáló kapus a külföldi hírek szerint már megérkezett Székesfehérvárra.

Megye

Vidi: Kétmillió euróra becsült válogatott játékost igazolhatnak - sajtóhír

A szerb válogatottban a Paraguay elleni felkészülési találkozón debütáló kapus a külföldi hírek szerint már megérkezett Székesfehérvárra.

 

Kategória ajánló