Szijjártó Péter hírek

Politikus › Szijjártó Péter

Szijjártó gratulált Babis választási győzelméhez

17.10.22 15:40

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter telefonon gratulált Andrej Babisnak az ANO és az ő személyes választási győzelméhez, sok sikert kívánt neki a kormányalakítás folyamatához.

Szijjártó Péter újranyitotta a limai magyar nagykövetséget

17.10.19 09:02

Újra megnyitotta Limában szerdán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a 2006-ban bezárt magyar nagykövetséget. Latin-Amerika a világ egyik leggyorsabban fejlődő térségévé vált, és Peru azon belül is gyorsan növekvő ország – mondta a…

Szijjártó: Szerbiával van a legjobb kapcsolata Magyarországnak

17.10.17 13:03

Magyarországnak a szomszédos országok közül Szerbiával van a legjobb diplomáciai és gazdasági kapcsolata, a gazdasági együttműködés is Belgráddal a legjelentősebb a nyugat-balkáni országok közül.

Szijjártó: Észak-Korea biztonsági fenyegetést jelent az egész világra

17.10.16 15:14

Magyarország mindig is hangoztatott álláspontja szerint egy "őrült kommunista diktátor" vezeti Észak-Koreát, amely ország biztonsági fenyegetést jelent az egész világra - jelentette ki Szijjártó Péter Luxembourgban, az európai uniós tagországok…

Az oktatási törvény várhatóan az EU-Ukrajna társulási tanács napirendjén lesz

17.10.16 13:48

Az Európai Bizottság illetékesei nem emeltek kifogást az ellen, hogy az EU-Ukrajna társulási tanács naprendre tűzze az új ukrán oktatási törvény ügyét december elején esedékes ülésén - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Luxembourgban,…

Románia lesz az új éllovas?

17.10.16 11:14

A román gazdaság teljesítménye bizonyos értelemben szárnyal, az ország e szempontból jelenleg az egyik leggyorsabban növekvő Európai Uniós tagország.

A(z) "Szijjártó Péter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Kakaókoncertet adott a Fesztiválzenekar az Őcsényből elzavart menekült gyerekeknek

Fischer Iván meghívta az őcsényieket és azokat a menekülteket is, akiket nem láttak szívesen a településen.

Közélet

Átadták az elfogott migránsokat az ukrán hatóságoknak

Barabás - Az eljárás adatai szerint illegálisan léptek be Magyarország területére a magukat vietnámi állampolgárnak valló külföldiek.

Nagyvilág

Nincsenek felkészülve a pénzintézetek a nyílt bankolásra

A PwC új felmérése szerint kevés bank készült fel az Európai Unión belüli pénzforgalmi szolgáltatásokra vonatkozó módosított irányelv (PSD2) 2018 januárjában esedékes hatályba lépésére. Nyár elején a bankok 38 százaléka…

Közélet

Komoly elismerést kapott a magyar nagykövet

Két nemzetközi kitüntetéssel is elismerték Bogyay Katalin tevékenységét az ENSZ-ben a világszervezet megalapításának évfordulója alkalmából.

 

Kategória ajánló