Sziget Fesztivál hírek

Kultúra és szórakozás › Sziget Fesztivál

Hálás a négy év börtönért: megszólalt a Szigeten lebukott holland drogdíler, aki ma térhet haza Magyarországról

Ma 11:41

Ma végleg elhagyja Magyarországot, és hazájában, Hollandiában tölti le a rá kiszabott négyéves börtönbüntetését az a 24 éves fiatalember, aki társával nagy mennyiségű drogot próbált eladni 2019-ben a Sziget Fesztiválon - tudta meg a Blikk.

Hatalmasat bukott Gerendai Károly: tavasszal derül ki, mi lesz a Sziget fesztivál sorsa

20.12.20 11:49

Bár a válság miatt már eddig is százmilliókat bukott Gerendai Károly, a vendéglátásban és a turizmusban is érdekelt a Sziget Fesztivál alapítója, ezzel együtt is szerencsésnek vallja magát. Azt viszont nem érti, miért nem támogatja

Önkéntes program a magányos időseknek

20.12.17 08:51

A Fesztivál Önkéntes Központ és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésében az ünnepek alatt is folytatódik az a program, melyet a magányos idősek megsegítésére hívtak életre tavasszal, a pandémia kezdetekor.

Gerendai: nem biztos, hogy megtartják jövőre a Sziget fesztivált

20.12.06 18:08

Gerendai Király, a Sziget fesztivál alapítója úgy fogalmazott, egyelőre semmi értelme azzal tervezni, hogy meg lesz tartva a Sziget, mivel a járvány még bőven közbeszólhat, nem véletlenül nem kezdték meg még a jegyelővételt.

Gerendai: Nem biztos, hogy lesz jövőre Sziget

20.12.04 14:34

Egyelőre senki sem tud semmit a jövő nyárról, ezért Gerendai Károly szerint kérdéses, hogy 2021-ben megrendezik-e Sziget Fesztivált.

Nagy ütést kapott a szórakoztatóipar

20.11.19 12:39

Sok rendezvényszervező vállalkozás nem fog felállni a járványhelyzetből – mondta a Piac & Profit magazin ma megjelenő számának adott interjúban Fülöp Zoltán, a több rendezvényt – köztük a Sziget és a Volt Fesztivált, a Balaton Soundot -…

Lobenwein Norbert: „Mindig kell valami, ami hitet ad”

20.11.09 17:44

A VOLT Fesztivál és a Balaton Sound alapítójával a ma esti MTV EMA magyarországi show-járól és a magyar zenei élet helyzetéről beszélgettünk.

Nem minden fesztiválon segít a kormány szűkre szabott mentőöve

20.09.11 14:15

A Bánkitó és az Orfű fesztivál kaphat állami segítséget, az O.Z.O.R.A viszont nem, mert a mögötte álló cég nem 2017 előtt lett bejegyezve. A Sziget lehet, hogy nem is fog pályázni, olyan minimális lenne a támogatás.

A(z) "Sziget Fesztivál" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Elrajtolt az idei első, pécsi egyetemi fesztivál - Öt nap, 170 program, 300 közreműködő

Virtuálisan csempészi vissza a mindennapjainkba a pécsi hallgatói életérzést az Irány a PTE! Kultúrfeszt. Beck Zoli főz és zenéről beszélget, megtudhatjuk Tibi atya titkait, találkozhatunk a Halott Pénz tagjaival, Dibusz Dénessel, Michelisz…

Kultúra és szórakozás

Hálás a négy év börtönért: megszólalt a Szigeten lebukott holland drogdíler, aki ma térhet haza Magyarországról

Ma végleg elhagyja Magyarországot, és hazájában, Hollandiában tölti le a rá kiszabott négyéves börtönbüntetését az a 24 éves fiatalember, aki társával nagy mennyiségű drogot próbált eladni 2019-ben a Sziget Fesztiválon - tudta meg a…

Ismert személy

Gerendai Károly több száz milliót bukott a koronavíruson

Gerendai Károly legnagyobb kitettséggel a vendéglátásban és a turizmusban rendelkezik, vagyis abban a két szektorban, amelyeket a legsúlyosabban érintett a koronavírus-válság. A Sziget Fesztivál alapítója a HVG-nek nyilatkozott az…

Nagyvilág

Az NNK virológusa szerint nem kizárt, hogy a brit mutáció miatt módosítani kell a vakcinákon

Kis Zoltán virológus úgy látja: a brit koronavírus-mutáció sok előnyhöz jutott a már ismert kórokozóhoz képest. Például valószínűleg kevesebb mennyiséggel is képes fertőzést okozni.

 

Kategória ajánló