Sziget Fesztivál hírek

Kultúra és szórakozás › Sziget Fesztivál

Megvannak az I. eSzínház Fesztivál díjazottjai

Tegnap 17:43

Szeptember 17. és 26. között rendezték meg az eSzínház Fesztivált, az első online színházi szemlét, ahol 21 színház és társulat (többek között a Vígszínház, a Kv Társulat, a Madách Színház, a Jászai Mari Színház, a Gólem Színház, az Örkény Színház, a…

Jön a Måneskin Budapestre

Tegnap 06:04

A Måneskin bejelentette 2022 februárjára és márciusára tervezett Loud Kids on Tour koncertsorozatát, amelynek keretében március 1-jén fellépnek a Barba Negrában.

Vietnam elhalasztotta a turisták számára létrehozott üdülősziget megnyitását

21.09.26 16:34

Vietnam novemberre halasztotta a Phu Quoc-sziget megnyitását a turisták számára, mivel a helyi lakosok oltási aránya igencsak alacsony a vakcinahiány miatt.

Térutazás indul Békéscsabán

21.09.26 16:02

Az Élő felszín c. előadásban az univerzum egy távoli bolygója felől idő- és térutazáson keresztül érkezhetünk el a Földre a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Tíz európai nagyjátékfilm versenyez a legjobb látványtervért járó díjért

21.09.26 12:02

Tíz európai nagyjátékfilm száll versenybe a legjobb látványtervezésért járó díjért az október 12-én kezdődő Alexandre Trauner Art/Film Fesztiválon (Ataff) Szolnokon. A filmeket nemzetközi filmes szakemberekből álló zsűri bírálja el, Jean Rabasse…

A(z) "Sziget Fesztivál" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Online szervezi meg éves fesztiválját a Román Színházi Szövetség

A 31. Országos Színházi Fesztivált (FNT) november 6. és 14. között online szervezik meg a koronavírus-járvány miatt, a válogatásban szereplő színházakat viszont felkérik, tartsák meg székhelyükön az előadásokat a FNT égisze alatt …

Kultúra és szórakozás

Soha nem hallott John Lennon-hangfelvétel kelt el milliókért

A kazettát 23 fotográfia és egyéb relikviák kíséretében adták el, a becsült ár 200-300 ezer korona volt – olvasható a Bruun Rasmussen aukciósház oldalán. A vevő személyét egyelőre nem tették közzé. Az 1970-ben egy dániai…

Kultúra és szórakozás

Világhírnév küszöbén álló csodagyerek-testvérpár a Müpa színpadán

Tóth Viktor Right On! projektjében a jazzért és a hiphopért rajongók is kedvüket lelhetik. Az október 3-i koncerten Szakcsi Lakatos Róbert, Neumann Balázs és a Hodek fivérek is színpadra lépnek.

Közélet

Előválasztási offshore-ügy: hárommillióért cserélt gazdát egy félmilliárdot érő cég

Az előválasztás hitelességét is alá áshatja, hogy az OEVB a jelek szerint nem vizsgálta ki elég alaposan a múlt hétvégén kirobbant offshore-ügyet.

 

Kategória ajánló