SZFE hírek

Közélet › SZFE

Dömötör András: Zavar van a színházi életben

21.01.07 06:31

Dömötör András rendezővel új előadása kapcsán az SZFE-ügy áldozatairól és arról beszélgettünk, ugyanilyen nyíltan vállalná-e a véleményét akkor is, ha csak Magyarországon élne és alkotna. Interjú.

Bán Bálint: “Ez már nem az SZFE-ről, hanem a szabadságunkról szól”

21.01.06 06:24

Bán Bálint a Papageno-nak nyilatkozott felelősségvállalásról, színházról, irodalomról, Y generációról, SZFE-ről. Lapszemle.

Sikerült megnégyszerezni az Igazgyöngynek felajánlott SZFE-s adományt

20.12.29 15:46

Az SZFE felajánlotta a 100 ezer forintos díját a mélyszegénységben élőknek segítő alapítványnak. A közösség meg akarta ezt duplázni, eddig a négyszerese jött össze. 

Kisfilm készült az SZFE-ért

20.12.29 10:29

„Mégis utoljára kivilágosodik” címen fut Nagy Sára alkotása.

Fodor Tamás: az SZFE és a járványhelyzet új felvonást ír a színházak hazai történetében

20.12.28 06:57

A legendás Stúdió K színházi műhely megalapítója szerint új korszak kezdődhet a hazai színházi életben az év járvány kényszerítette eseményeit tekintve – „mint kagylóban a gyöngy”, kitermeli a maga értékét az SZFE tanulsága és következménye.

A modellváltástól, a költözésig - ez történt a Színművészetin 2020-ban

20.12.26 15:28

A "free SZFE", az "SZFE átalakítás" és a "Színház- és Filmművészeti Egyetem" simán lehetnének az Eduline leggyakrabban használt címkéi 2020-ban, ugyanis május óta legalább három-négy naponta írtunk az egyetem körül zajló történésekről. December…

A(z) "SZFE" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Két valóság fut párhuzamosan a színművészetin az SZFE tanára szerint

A tervezett új alkotóműhelyről egyelőre még nem sokat tudni.

Közélet

Megkezdődött a tanügyesek immunizációja

A Belgrádi Vásár egyik csarnokában kialakított vakcinációs központban Branko Ružić oktatási minisztert követően az oktatásban dolgozók első csoportja is megkapta a Sinopharm koronavírus elleni vakcináját.

Kultúra és szórakozás

SZFE-hallgatók: Érezhető a bosszúvágy az egyetem blokádjáért

A Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjai szerint olyan nulla kredittel zárni a félévüket, mintha kitépkednék a lapokat a leckekönyvükből, és megígérnék nekik, hogy majd februárban visszaragasztják azokat.

Ismert személy

Autonómia és Szolidaritás – Beszélgetést szervezett a Berliner Ensemble

Autonómia és Szolidaritás címmel szervezett online kerekasztal-beszélgetést a Berliner Ensemble, az a német társulat, amely még tavaly szeptember elején mondta le részvételét a Vidnyánszky Attila vezette MITEM…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló