SZFE hírek

Közélet › SZFE

Upor László: „Nem tehettünk mást: ezt az ítéletet megfellebbeztük”

21.09.14 20:16

A Színházi Kritikusok Céhe a Freeszfe közösségének ítélte a Kurázsi-különdíjat. Upor László a szeptember 12-i díjátadón ezzel a beszéddel vette át az elismerést. „Az oklevélen ez áll: „Kurázsi-különdíj a Színház-

“A magyar színház fáradhatatlan robotosa ” – Laudáció a posztumusz különdíjas Lengyel Annáról

21.09.07 16:19

Posztumusz különdíjjal tiszteleg a Színházi Kritikusok Céhe Lengyel Anna dramaturgi, műfordítói, színházszervezői munkássága előtt. Az alábbiakban a céh jóvoltából Csáki Judit laudációját tesszük közzé.

Ajándék

21.08.30 15:25

Fricska. Tantermekkel, kollégiumi szobákkal, próbateremmel segíti a Közép Európai Egyetem (CEU) a Színház- és Filmművészeti Egyetemet elhagyó diákoknak képzést indító Freeszfe Egyesületet – írja nagy boldogan a Telex.

Soros egyeteme támogatja a FreeSzfe Egyesületet

21.08.28 14:46

Tantermekkel, kollégiumi szobákkal, próbateremmel segíti a Közép-európai Egyetem (Ceu) a Színház- és Filmművészeti Egyetemet elhagyó diákoknak programot indító FreeSzfe Egyesületet.

A Kiscelli Múzeumba kerültek az SZFE-blokád molinói

21.08.23 16:55

A múzeum küldetésének tekinti, hogy Budapest meghatározó eseményeinek relikviáit megőrizze.

Egyszerűsítik a CSOK-ot, Rákay cáfolja, hogy lótrágyát hordat a budakeszi templom mellé - ezek voltak a hét hírei

21.08.23 13:05

Két fő kivételével a teljes 2019-es filmes évfolyam elhagyja a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, csúszik a kollégiumi beköltözés - ezúttal is egy videóban szedtük össze a hét legfontosabb eseményeit.

A(z) "SZFE" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Upor László: „Nem tehettünk mást: ezt az ítéletet megfellebbeztük”

A Színházi Kritikusok Céhe a Freeszfe közösségének ítélte a Kurázsi-különdíjat. Upor László a szeptember 12-i díjátadón ezzel a beszéddel vette át az elismerést. „Az oklevélen ez áll: „Kurázsi-különdíj a Színház-

Közélet

Hűtlen kezelés miatt ítélték el a volt helyettes államtitkárt, az exminisztert felmentették

2 Egy indokolatlan ügyvédi szerződés miatt még 2008 végén indult eljárás a Medgyessy-kormány egykori helyettes államtitkára, Kodela László ellen. Első fokon már egyszer felmentették a vád alól, de a megismételt másodfokú…

Tudomány

Kiváló sportolóit díjazta a Debreceni Egyetem

A sportban kimagasló eredményeket elérő, kiemelkedő teljesítményt nyújtó egyetemi hallgatókat ismerte el a Kiváló sportoló címmel a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete. Az ünnepélyes díjátadón huszonhét…

Kultúra és szórakozás

Mázsás jégtömböt tolt keresztül fél Budapesten Kováts Adél

A Radnóti Színház igazgatója egy mázsás jégtömböt tolt el a Margit hídtól a Radnóti Tesla Laborig, miközben a hatalmas tömb semmivé vált.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló