Szex hírek

Életmód › Szex

„Életem legrosszabb 90 másodperce” – Ilyen volt a szex Donald Trumppal

21.02.10 13:53

Különleges beszélgetés, egy podcast terjed a neten. A beszélgetés egyik résztvevője Stormy Daniels, az a most 41 esztendős prostituált, aki 2018-ban állt elő azzal, hogy még jóval elnöki hivatali ideje előtt egy szállodai szobában szexelt vele a nős Donald…

Durva: A fogorvosok így látják az orális szex nyomait

21.02.10 12:35

Ha ön is azok közé tartozik, akik ok nélkül tartanak a fogorvosnál tett látogatástól, megemeljük a tétet: az orvosok pontosan tudják, hol kell keresni az orális szex nyomait.

Bugyi nélkül pózolt Cicciolina

21.02.09 08:07

Cicciolináról két dolog ugrik be főként az embereknek: a felnőtt filmek, illetve az, hogy a sztár szinte sohasem hord fehérneműt.

Titkos katonai bázison forgatott pornót a hadnagy

21.02.08 22:49

A 29 éves Claire Jenkins az angol Királyi Haditengerészetnél szolgált párjával, Liam Doddington tizedessel. A pár szeretett volna egy kis mellékes jövedelemre szert tenni, ennek azonban nem a legjobb módját váalsztották.

Bódi Sylvi megmutatta, mivel tölti az idejét - nem semmi, amit csinál

21.02.08 19:22

Bódi Sylvi hosszú évekig szörfösként utazta a világot. A koronavírus azonban nála is közbeszólt, itthon tölti az idejét az egykori playmate. Nem hiszed el, mit csinál....

Lőttek a kannibalizmus-fétissel vádolt Armie Hammer karrierjének (18+)

21.02.08 18:03

Egyre nagyobb a botrány a kannibalizmus-fétissel vádolt Armie Hammer körül, aki szexbotrányai miatt nagy valószínűséggel búcsút inthet színészi karrierjének. 

A(z) "Szex" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Bűnügyi felügyelet alatt a Pesti úti ámokfutó

Bűnügyi felügyeletbe került a Pesti úti ámokfutó. A férfi még február végén úgy vezette kocsiját, hogy közben többször direkt átment a szemből érkezők sávjába. Előfordult, hogy csak a másik sofőr lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt…

Nagyvilág

Békés Bence: A New York Times-nál nem olvasták a 444 cikkét

Magyarországon is előfordul, hogy a több tízezer embert mozgató, koordináló rendszerben hibák adódnak.

Kultúra és szórakozás

Újabb fontos szereplő nem tér vissza a Szex és New York új évadára

Mr. Big kimarad a folytatásból a hírek szerint, ami azt jelentheti, hogy Carrie Bradshaw már elvált nő az új epizódokban.

Nagyvilág

COVID-19: az asztma nem jelent kockázatot

Az asztma önmagában sem a kórházba kerülés, sem a súlyos COVID-19 szempontjából nem kockázati tényező, és azok az emberek, akiknél az asztma hátterében allergia áll, valójában alacsonyabb kockázatnak vannak kitéve -…

 

Kategória ajánló