Szeviép hírek

Top magyar cég › Szeviép

Új eljárásról döntött a Pécsi Ítélőtábla

20.07.30 12:46

Hatályon kívül helyezte a Szegedi Törvényszék másodfokú döntését és új eljárásra utasította a törvényszéket Szeviép-ügyben a Pécsi Ítélőtábla.

Vascsővel agyonverték az idős nőt: életfogytiglanra súlyosították a nyéstai emberölés egyik vádlottjának büntetését

20.07.08 13:01

Súlyosabb fegyházbüntetésre ítélte a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla a nyéstai emberölés vádlottjait, akik vascsővel vertek halálra egy idős asszonyt; az egyik vádlott életfogytiglani büntetést kapott – közölte a táblabíróság szóvivője szerdán az…

Meghalt a Szeviép-ügy elsőrendű vádlottja

20.07.04 12:16

Jövő héten szerdán tárgyalja harmadfokon a Pécsi Ítélőtábla a Szeviép-ügyet, azonban a korábbi három vádlott helyett már csak ketten foglalnak majd helyet a vádlottak padján. Az ügy elsőrendű vádlottja, O. József ugyanis egy héttel ezelőtt…

Szeviép-ügy - Visszavonták a Szegedi Törvényszék elnökének megbízatását

20.06.17 14:39

Az ügyészség vizsgálata szerint a Szeviép-ügyben a Szegedi Törvényszék bíráinál – a fegyelmi felelősségen túlmenően – nem merült fel bűncselekmény gyanúját keltő körülmény, illetőleg a közérdekvédelmi ügyészi fellépésnek nincs törvényes alapja.

Menesztették a Szegedi Törvényszék elnökét

20.06.17 12:23

Újabb bíróval szemben indított fegyelmi eljárást az Országos Bírósági Hivatal (OBH) a Szeviép-ügy kapcsán – erről ma közleményben tájékoztattak.

A(z) "Szeviép" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Most sem lett ítélet a Szeviép-ügyben

Meg kell ismételni a másodfokú eljárást a Szeviép vezetői ellen indított perben – döntött a Pécsi Ítélőtábla.

Magyar település

Férfi kézilabda NB I: elkészült a 2020/21-es szezon sorsolása

Nyilvánosságra hozták a férfi kézilabda NB I 2020–2021-es idényének sorsolását. 2020. augusztus 28. péntek18.00: Telekom Veszprém–Budakalász                   2020. szeptember 2.…

Politikus

Többszázmilliós ÁFA-csalás miatt őrizetbe vették Botka László bizalmasát

Joób Márton a szegedi polgármester legszűkebb köréhez tartozik.

Közélet

Két nap alatt elítélték a különösen visszaeső fiatal tolvajt

Az Esztergomi Járási Ügyészség kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt, július 31-én bíróság elé állított egy bűnügyi őrizetben lévő, különös visszaeső fiatal férfit, aki nagyszüleitől mobiltelefonokat lopott.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló