Szeviép hírek

Top magyar cég › Szeviép

Elveszítette a helyreigazítási pert Ujhelyi Szeviép-ügyben

19.08.06 11:40

A „hálapénz” felhasználásának helyét illetően tévedhetett a Délmagyarország, egy tanú szerint nem a szőregi, hanem a badacsonytomaji ingatlanon valósult meg a beruházás.

Ujhelyi kontra Délmagyar sajtóper: A veréb, az nem véreb

19.06.21 20:02

Az Ujhelyi házának felújításáról hamis híreket közlő sajtópereket sorra nyerte a politikus, most az alaphírt közreadó Délmagyarország című napilapot is elmeszelte a szegedi bíróság.

Vádalkut köthetnek a Szeviép-vezérek

19.05.16 07:25

Az egyik volt vezető azt állította, hogy a balliberális kormányok alatt csak az lehetett fővállalkozó, akinek voltak politikai kapcsolatai, akiknek pénzt csorgatott vissza.

A Szeviép-botrány újabb érintettje tálalt ki

19.04.17 17:15

A céghez közel álló vállalkozó azt állítja: a Szeviép a szocialista Ujhelyi István és Botka László nélkül nem létezett volna – hangzott el az M1 Híradójában.

Újabb Szeviép-informátor beszélt Botkáról és Ujhelyiről

19.04.16 18:12

Járulékos költségekről, visszaosztott tízmilliókról, Ujhelyi István, Botka ­László és a Szeviép-vezérek gyümölcsöző együttműködéséről vallott a Pesti­Srácok.hu-nak Bereczky István vállalkozó, sportmenedzser.

Már a szegediek is szeretnék látni Ujhelyi István számláit

19.04.06 22:05

Magyarázatot várnak a szegediek Ujhelyi Istvántól, a Magyar Szocialista Párt európai parlamenti képviselőjétől arra, hogy miből újította fel évekkel ezelőtt a szőregi házát.

Perrel fenyeget Ujhelyi István

19.04.05 09:35

Perrel fenyeget Ujhelyi István. A SZEVIÉP korábbi vezetője ugyanis azt állítja, hogy 38 millió forintért egy másik cégen keresztül ők finanszírozták a szocialista politikus vidéki házának felújítását. Szerettük volna megkérdezni az MSZP elnökét, hogy terveznek-e…

A(z) "Szeviép" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Elveszítette a helyreigazítási pert Ujhelyi Szeviép-ügyben

A „hálapénz” felhasználásának helyét illetően tévedhetett a Délmagyarország, egy tanú szerint nem a szőregi, hanem a badacsonytomaji ingatlanon valósult meg a beruházás.

Magyar település

Szeged független polgármester-jelöltje programismertetőt tartott

Menetesítené a háziorvosokat a helyi iparűzési adó befizetése alól Nemesi Pál, Szeged független polgármester-jelöltje.

Megye

Újabb karavánt fogtak a rendőrök – Az egyik tréler 2260 kilogramm túlsúllyal közlekedett

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság M43-as Autópálya Alosztályának járőrei 2019. szeptember 13-án napközben négy bolgár autószállító trélert ellenőriztek a Kéthalmi pihenőhelyen. A rendőrök a...

Politikus

MSZP: bővüljön a települések közvetlen uniós támogatása

Az MSZP szándéka, hogy a következő európai uniós fejlesztési ciklusban több olyan forrás álljon az önkormányzatok rendelkezésére, amelyet közvetlenül hívhatnak le Brüsszelből - mondta Ujhelyi István, a szocialisták európai…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló