Szeptember hónap hírek

Esemény › Szeptember hónap

Válása után ismét mosolyog Zséda: hosszú idő után először jelent meg nyilvános eseményen az énekesnő

20.07.22 19:34

Először jelent meg nyilvános eseményen Zsédenyi Adrienn (45) azóta, hogy kiderült, húsz év után elvált a férjétől. Az énekesnő a Cotton Club Singers szeptember 6-i születésnapi koncertje kapcsán látogatott el egy rehabilitációs intézetbe a társaival:…

Megújult formában rendezik meg szeptemberben a Cégek Éjszakáját

20.07.22 14:08

A koronavírus-járvány és annak egészségügyi kockázatai tavasszal a Cégek Éjszakáját is átmeneti megállásra kényszerítették, ám a rendhagyó karriernapra már nem kell sokat várni, az új időpont: 2020. szeptember 24.

Várják a véleményeket a vértesboglári szelektív hulladékgyűjtő sziget megszüntetéséről

20.07.22 07:10

Megszűnhet a szelektív hulladékgyűjtő sziget, egyelőre nem lesz szoborpark sem, viszont jó ütemben halad és a héten befejeződhet a művelődési ház belső felújítása, miközben hétfőn megkezdődtek a munkák az óvodában is, ahol őszre fejlesztőszobát…

Ősszel érkezik a mozikba az év legédesebb vígjátéka

20.07.21 12:01

Szeptember 10-től játsszák a mozik a Kerekes Vica főszereplésével készült, különleges látványvilágú romantikus vígjátékot, a HAB-ot.

Elmarad az idei Megyenap, a kézműves vásárt megtartják

20.07.21 11:52

Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat elnökének tájékoztatása az idei Megyenappal kapcsolatban. „Egyre közelebb kerülünk szeptember 5-hez, és jelenleg nem tudjuk, hogy augusztus 15-e után lehet-e 500 főnél nagyobb rendezvényt tartani.…

A(z) "Szeptember hónap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Koronavírus - Október végére elérhető a napi félmillió szűrés Nagy-Britanniában

Koronavírus - Johnson: október végére elérhető a napi félmillió szűrés

Tudomány

Vb-selejtező: az Európában játszókra is számítanak a brazilok

A koronavírus-járvány miatti utazási korlátozások ellenére Európában szereplő játékosokra is számít a brazil labdarúgó-válogatott az októberi világbajnoki selejtezőmérkőzéseken.

Közélet

Látta valahol? Eltűnt egy 23 éves füzéri nő

Keresi a rendőrség a szeptember 25-én eltűnt Kristóf Szimonettát.

Közélet

Sok a panasz, válasz még sincs: hevesen tiltakoznak a lakók a Testnevelési Egyetem új épületei ellen

A Testnevelési Egyetem új kampusza szeptember óta épül, a környéken lakók pedig hatalmas zajra és porra panaszkodnak. Már több hivatalos fórumon is jelezték a problémát, de nem kaptak választ.

 

Kategória ajánló