Szeptember hónap hírek

Esemény › Szeptember hónap

Mi legyen az Év ökoturisztikai élménye?

19.04.28 21:45

Szeptember 1-ig jelentkezhetnek az intézmények és programszervezők az Év ökoturisztikai élménye című, pénteken meghirdetett pályázatra.

Óvodai és iskolai szociális segítő szolgáltatások

19.04.28 11:39

A hatályos törvény értelmében 2018. szeptember 1-jétől kötelező szociális segítő szolgáltatást biztosítani az óvodákban, általános és középiskolákban, kollégiumokban. Győr járásban 34 településen, városunkban pedig jelenleg 24 óvodai és iskolai…

Közös nyelvvizsgázásra hívták a tüntető diákok Orbánt

19.04.26 17:39

A tüntetésen a diákok felszólították Orbánt, hogy szeptember elsejéig tegye le a középfokú nyelvvizsgát, különben népszavazási kezdeményezést fognak benyújtani.

Lehetsz király: Rómeó és Júlia-szülinap az Arénában

19.04.25 20:30

A Rómeó és Júlia musical 15. szülinapját különleges, az Aréna sajátosságait kihasználó, látványban gazdag produkcióval ünneplik szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Közel húszezer napelemet telepítenek Környén

19.04.23 14:51

A magyar tulajdonú Eurotrade Zrt. kedden elhelyezte öt megwattos napelemparkjának alapkövét Környén. A nyolc hektáros, saját területre szeptember végéig közel húszezer napelemtáblát telepítenek.

Bottas mielőbb aláírná az új szerződését

19.04.20 19:24

Valtteri Bottas nem sokáig tökölne a szerződésével, és meghosszabbíttatná azt Toto Wolffal 2020-ra is. A finn pilóta jól kezdte az évet, és ezt kamatoztatná, nehogy véletlenül Ocon-t léptessék elő. Le is zárná mindezt, még a Monaco-i Nagydíj előtt. 2017-ben…

Újabb tíz játékot lepleztek le a Sega Mega Drive Minihez, köztük igazi klasszikusokat is

19.04.18 21:12

A #link#http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/szeptember-19en-jon-ki-a-sega-mega-drive-mini#linknev#Sega Mega Drive Mini#linkvege# híre már nem újdonság, ellenben a most leleplezett extra…

A(z) "Szeptember hónap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Legendás autóversenyző ihlette a Porsche 911 új különkiadását

A világ egyik legsikeresebb autóversenyzőjének számít Jacky Ickx, aki több szakágban bizonyította a tehetségét. Sokszor éppen Porschével aratott diadalt, és ezért az új generációs 911-es első különkiadását neki szentelték.

Közélet

Trump korrupcióért elítélt politikusnak, bankárnak és rendőrnek is kegyelmet adott

A New York-i rendőrség korábbi, adócsalásért és a hatóság félrevezetéséért elítélt főnöke, aki üzleti partnere volt Trump személyes ügyvédjének, a Twitteren mondott köszönetet az elnöknek.

Kultúra és szórakozás

Törőcsik Marit különleges ajándékkal lepte meg Vidnyánszky Attila

Velemi otthonában látogatta meg a Nemzeti Színház igazgatója a Kossuth nagydíjas színésznőt.

Kultúra és szórakozás

Két hónappal később tartják meg a Mohácsi Busójáró Retro Fesztivált

Némi zavar támadt az erőben: hétfőn előbb egy közleményben azt írta a mohácsi önkormányzat, elhatárolódnak a „Mohácsi Busójáró Retro Fesztiváltól”, amit szerintük nem is fognak megtartani, később pedig azt, hogy mégis megtartják…

 

Kategória ajánló