Szépművészeti Múzeum hírek

Kultúra és szórakozás › Szépművészeti Múzeum

Átköltöznek a Szépművészeti Múzeum gipsz szobrai

21.01.28 23:11

Már javában költöznek a Szépművészeti Múzeum kalandos sorsú gipsz szobrai a komáromi Csillagerődbe, ahol a szobrászat történetét mutatják be az antikvitás korától a reneszánszig.

Tiziano-kiállítással ünnepli fennállásának 130. évfordulóját a bécsi Szépművészeti

21.01.17 17:23

Az évforduló alkalmából ingyenjeggyel és Tiziano-kiállítással kedveskedik látogatóinak a Kunsthistorisches Museum.

Karácsony a múzeumban

20.12.09 14:02

A zsebkönyv játékosan, érthető nyelvezettel, informatív módon ismerteti a Szépművészeti Múzeum és a Nemzeti Galéria gyűjteményének alkotásain keresztül a karácsony...

Spanyol művészetpirulák a Cervantes Intézettől

20.12.03 07:28

Havonta jelentkező online sorozatban ismerhetjük meg a Szépművészeti Múzeum spanyol gyűjteményének remekműveit.

Elhunyt moszkvai Puskin Szépművészeti Múzeum volt elnöke

20.12.02 06:43

98 éves korában, koronavírus-fertőzésben elhunyt Irina Antonova, a világhírű moszkvai Puskin Szépművészeti Múzeum volt igazgatója, aki 52 év után, 2013-ban vonult vissza az intézmény éléről.

Művészet-pirulák a Szépművészeti Múzeumból

20.12.01 11:04

Havonta jelentkező online sorozatban ismerhetik meg az érdeklődők a Szépművészeti Múzeum spanyol gyűjteményének remekműveit. A Cervantes Intézet legújabb videójában Jusepe de Ribera Szent András vértanúsága című festményét mutatja be…

Az online térbe költözött a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria is

20.11.20 10:13

Tárlatvezetések, virtuális kiállítások, útvonaltippek, oktatási segédanyagok, valamint a Textúra színházi program előadásai is elérhetők a járványügyi korlátozások miatt bezárt Szépművészeti Múzeum és Magyar Nemzeti Galéria honlapjain.

A(z) "Szépművészeti Múzeum" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Ők az idei Móricz- és Örkény-ösztöndíjasok

Megjelent a fiatal íróknak és irodalmároknak, valamint drámaíróknak szóló Móricz Zsigmond- és Örkény István-ösztöndíjak 2021. évi nyerteseinek névsora. A Petőfi Irodalmi Múzeum által meghirdetett ösztöndíjak célja, hogy tehetséges…

Tudomány

Enyhíthet Németország a járványügyi előírásokon

A szabályozást vészfékrendszernek nevezték el, és a Bundestag várhatóan szerdán szavaz a javaslatról, amelynek elfogadása biztosra vehető.

 

Kategória ajánló