Szentes hírek

Magyar település › Szentes

Fogadóóra a Szentesi Rendőrkapitányságon

Tegnap 10:56

Fogadóóra a Szentesi Rendőrkapitányságon Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 26., sze - 10:23 Balogh-Szabó Imre r. ezredes 2019. június 27-én tartja soron következő fogadóóráját.

Űr- és időutazásra csábít a szentesi múzeum

19.06.18 19:53

A Múzeumok Éjszakáján megnyílik a Koszta József Múzeum ,,Szojuz-36: Első magyar az űrben" című kiállítása a Megyeháza előtti főtéren.

Szentesi Zöldi László: Zöld

19.06.14 20:47

Az evolúció csúcsán megjelentek a kis zöld emberkék, akik szerint nem kell gyerek, világítunk bioenergiával.

Hungarikumokkal indul haza az ezredes, véget ért magyar-amerikai hadgyakorlat

19.06.13 09:38

Csaknem két hétig dolgoztak közösen a szentesi műszakiak egy amerikai rendész dandárral és a Bakony Harckiképző Központ katonáival. A közös gyakorlat bebizonyította, a NATO tagországok képesek több ország területén átívelő,…

Bencsik András: a DK szavazói agyilag sérült emberek

19.06.11 13:11

Igazán "érdekesre" sikerült a Hír TV Sajtóklub című műsorának legutóbbi adása, amelyben Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője, Szentesi-Zöldi László, a Demokrata főmunkatársa és…

Dolgoznak a Szentes és Csongrád közötti Tisza-hídon

19.06.11 08:08

A Csongrád utáni Tisza-hídon a híd Csongrád felőli végénél a dilatációs szerkezetet cserélik a kivitelező szakemberei. A munkálatok június 11-én, kedden reggel 9 órától kezdődnek és várhatóan egy hónapig tartanak majd – közölte a Magyar Közút.

Szentesi-Zöldi László: Európában megroppant valami

19.06.10 11:37

Olyan korszakfordulóhoz érkeztünk, ahol néhány éven belül választ kaphatunk arra a kérdésre, hogy az általunk megismert eddigi Európa végleg eltűnik-e, avagy sikerül megmenteni az örökségét.

A(z) "Szentes" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Fogadóórát tart a szentesi rendőrkapitány

Balogh-Szabó Imre június 27-én, csütörtökön 14 és 16 óra között várja az érdeklődőket.

Megye

Nagy mennydörgések jönnek: Csütörtökön zivatarokkal ér véget a kánikula

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán az Mti-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint csütörtökre a hőség miatt Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Somogy, Tolna és Veszprém megyére másodfokú, az ország többi…

Életmód

Tűz ütött ki egy ózdi lakóházban

A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat. Berendezési tárgyak égtek egy lakóház egyik szobájában Ózdon, az Álmos vezér utcában. A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Közélet

Eltűnt egy nyugdíjas a cserkeszőlői strandról, a rendőrség keresi

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság – írja a police.hu – 16040/157/163/2019. körözési számon eljárást folytat Barabás Lászlóné eltűnése ügyében.  A 80 éves dunaharaszti asszony 2019. június 25-én a…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló