Szentendre hírek

Magyar település › Szentendre

Hét hónap elteltével sem térítették meg a kárt

20.07.03 19:25

Felrobbantak az égők, a műszaki berendezések pedig füstölni kezdtek egy szentendrei család házában, miután egy külső vezetékszakadás miatt a ház elektromos rendszere 420 volt feszültség alá került. Az eset tavaly, karácsony előtt történt. A család két…

Művészet és játék: kiállítják a legjobb pályamunkákat

20.07.01 13:22

Kiállításon mutatja be a Magyar Alkotóművészeti Nonprofit Kft. a fiatal művészek számára Művészet és játék témában kiírt pályázatának legjobb alkotásait. A MANK Galériában szerdán nyíló tárlat augusztus 2-ig tekinthető meg.

Júliustól újranyitnak a BKV múzeumai

20.06.28 14:07

Ismét látogatható majd a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeum és a szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeum.

Augusztusban nyit a Szentendrei Teátrum – Villáminterjú Vasvári Csabával

20.06.28 07:04

A Szentendrei Teátrum augusztusban két ősbemutatóval indul és a nyár végével sem zárul. A kőszínházi évadban további bemutatók és előadások lesznek Szentendrén. Vasvári Csabát, a Szentendrei Teátrum igazgatóját a sokszorosan újratervezett…

Teljesen tönkremehet Szentendre egyik ikonikus épülete

20.06.26 10:57

Az ATV Híradójának stábját a polgármester, és a kereskedőházban működő múzeum igazgatója bevitte a már lezárt területre. A padlástér galambdúccá vált, az egyik szoba teljesen beázik, omlik a vakolat, a padló és a falak gombásodnak.

Munkagépnek ütközött egy autó Budapest III. kerületében, a Szentendrei úton

20.06.20 03:07

Munkagépnek ütközött egy autó Budapest III. kerületében, a Szentendrei útonBudapesti Rendőr-főkapitányság2020. 06. 20., szo - 02:55 Baleset miatt lezárták az érintett útszakaszt.

A(z) "Szentendre" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Lezárták a szentendrei belváros egy részét az omladozó műemléképületek miatt, sehol a felújításra ígért állami forrás

Három éve, még az önkormányzati választás előtt ígérte be a pénzt a helyreállításra a kormány.

Megye

Nem jön az állami pénz, omladozik Szentendre

Hallgassa meg a legfrissebb híreket, tényleg csak pár perc! A közélet, gazdaság aktuális híreiről, a társadalmat érintő változásokról röviden szól a friss hírek podcastunk.

Kultúra és szórakozás

„Kapolcstól a Völgyig” – egy fesztivál régmúltja

Különleges kiállítás nyílik augusztus 21-én a Művészetek Völgyéről a Molnárház/Falumalom Múzeum zárt és nyitott tereiben, valamint a legendás Malomszigeten.

Kultúra és szórakozás

„Kapolcstól a Völgyig” – egy fesztivál régmúltja

Különleges kiállítás nyílik augusztus 21-én a Művészetek Völgyéről a Molnárház/Falumalom Múzeum zárt és nyitott tereiben, valamint a legendás Malomszigeten.

 

Kategória ajánló