Szentendre hírek

Magyar település › Szentendre

Önbíráskodás miatt őrizetben

19.10.10 13:22

Önbíráskodás miatt őrizetben Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 10., cs - 11:26 A szentendrei rendőrök gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek egy 41 éves férfit.

Sárgulnak a széncinegék, de nem az irigységtől

19.10.09 21:01

A Pilisi Parkerdő Zrt. és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Viselkedésökológiai Csoportja együttműködésével lassan négy évtizede folynak ornitológiai kutatások egy erre kijelölt gyertyános-tölgyesben a Szentendrei Erdészethez tartozó Málnás-hegyen.…

Nagy tűz Szentendrén

19.09.30 17:37

Bálákba préselt papír gyulladt meg Szentendrén, egy Dózsa György úti ipari területen.

Tarlósra hivatkozott, de elbukta a pert

19.09.29 21:06

Nem érdemes Tarlós István főpolgármester biztatására hallgatnia az autósoknak, mert a végén nagyon pórul járnak – vonta le a következtetést a 24.hu egy szentendrei bírósági per ismertetése során.

Nagy áttörés lehet egy új eszköz a gyermekkori mozgáskoordinációs problémákra

19.09.29 09:01

Tudja-e a jobb szem, mit csinál a bal kéz? – erre a kérdésre kereste a választ két fiatal kutató. Ennek nyomán jött létre a Cervelox 2.0 találmány, amely a két agyfélteke közötti kommunikáció sebességét méri reflexidőmérés segítségével.

A(z) "Szentendre" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Sérült turistákat mentenek a szentendrei tűzoltók

A kirándulók a visegrádi vártól lefelé haladva szenvedtek balesetet. Turisták sérültek meg a visegrádi várból lefelé haladva: Szentendréről hivatásos, Visegrádról pedig önkéntes tűzoltók indultak a segítségükre. A tűzoltók…

Megye

Orbán hiába ment Gödöllőre, Gémesi marad a polgármester

47,58 százalékkal a települést 1990 óta irányító Gémesi György lett Gödöllő polgármestere, a fideszes Kolozs Csaba 43,91 százalékkal zárt mögötte.

Kultúra és szórakozás

Századfordulót idéző játszóteret adtak át a Múzeumkertben

A századforduló hangulatát idézi a Nemzeti Múzeum kertjében kialakított új játszótér. A Pál utcai fiúkból is jól ismert játékok, verkli és egy lóvasúti kocsi is található az árnyas parkban.

Kultúra és szórakozás

Újabb plakátokat rongáltak meg az ARC kiállításon

Úgy tűnik, van még mit tenni a gyűlölet visszaszorításáért.

 

Kategória ajánló