Szent István hírek

Közélet › Szent István

Ez igen! Különleges kincseket találtak a Budavári Palotában

19.12.11 10:34

A többi között Anjou-kori töredékeket, a barokk palota homlokzatának részleteit és a Hauszmann-kori padló burkolatának lenyomatait találták meg a szakemberek a Budavári Palota déli összekötő épületszárnyában lévő egykoron díszes, reprezentatív…

„Wurstlit” csináltak a bécsi katedrálisból az LMBT-hívők

19.12.03 20:13

Gedeon Burkhard a Rex felügyelő és a Cobra 11 kiöregedett színésze mellett, a szakállas Conchita is fellépett a botrányosra sikerült LMBT-lobbi által kiharcolt koncerten a Szent István-székesegyházban.

“Ne vásárolj semmit!” akciónapot szervezett a Szent István Általános Iskola

19.11.29 19:49

Az intézmény ma arra hívta fel a figyelmet, hogy vásároljunk tudatosan, gondoljuk át az adventi készülődés alatt és a karácsonyi vásárlási láz hevében, mi az, amire tényleg szükségünk van, és mi az, amit el tudunk saját kezűleg is készíteni, természetes…

Orbán Viktor: Semmi sem emel fel, csakis az alázat, semmi sem taszít le, csakis a gőg és a gyűlölség

19.11.26 19:22

Kedden kezdődött a kormány által szervezett második keresztényüldözésről szóló konferencia Budapesten, ahol Orbán Viktor is felszólalt. A miniszterelnök beszédében részletesen idézett Szent István Imre herceghez írt intelmeiből. 

Orbán: "indulat, dölyf és gyűlölség nélkül, lélekben alázatosan, szelíden kell uralkodnod"

19.11.26 13:28

Szent István Imre herceghez írt intelmeiből idézett  Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten. Orbán elmondta: ebből dolgozik ma is a magyar kormány. Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a keresztényüldözésről…

Mosolyogva, vidáman vetélkednek – Oviolimpia a Szent Istvánban

19.11.22 13:40

Közel 100 kisgyermek vesz ma részt 10 óvodából a 17. alkalommal megrendezett Oviolimpián, a Szent István Általános Iskolában.

Cornides István Matematika–Fizika Emlékverseny a Selye János Gimnáziumban

19.11.22 12:40

November 22-én délelőtt 9-től 13 óráig négy magyarországi – a Pannonhalmi Bencés Gimnázium, a tatai Eötvös József Gimnázium, a budapesti Szent István Gimnázium és a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium – és öt felvidéki középiskola –…

A(z) "Szent István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Különleges maradványok kerültek elő az egykori Szent István-terem falkutatásakor

- Falkutatással folytatódik a déli összekötő szárny és az abban található Szent István-terem felújításának előkészítése a budai Várban.

Esemény

Sára Sándor-díjat alapít az emberi erőforrások minisztere

A díjat 2020-ban augusztus 20-án, 2021-től március 15-én adják majd át - tették hozzá.

Magyar település

A listavezető otthonában is győzni tudott a Fehérvár

Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) vasárnapi játéknapján idénybeli második győzelmét aratta a Salzburg otthonában a Hydro Fehérvár AV19.

 

Kategória ajánló