Szén-monoxid hírek

Tudomány › Szén-monoxid

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja egy X. kerületi lakóházban

21.03.06 21:25

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották a tűzoltókat Budapest X. kerületébe, egy Hölgy utcai lakóházhoz. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben, ezért a gázszolgáltató szakembereit…

Helyesen jelzett a szén-monoxid érzékelő Budapest II. kerületében

21.03.01 07:15

A szén-monoxid-érzékelő jelzése miatt riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat Budapest II. kerületébe, egy Fajd utcai lakáshoz. Az egység méréseket végzett, és kimutatta a mérgező gáz jelenlétét az ingatlanban. A helyszínre várják a…

Tűzoltók fogtak össze egy nehézsorsú hatgyermekes családért

21.02.25 07:50

Még szilveszterkor vonultak ki hozzájuk, a házukban magas szén-monoxid koncentrációt mértek és a fűtési rendszer sem volt megfelelő. Azt is látták, hogy a ház szörnyű állapotban van, és több gyerek cipő nélkül volt.

Gyilkos gáz: 3 embert vittek kórházba Tiszavasváriban

21.02.24 16:50

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották a hajdúnánási hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati tűzoltókat Tiszavasváriba, egy Déryné utcai családi házhoz.

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja egy józsefvárosi lakásban

21.02.22 19:09

Rosszul lett otthonában két ember a VIII. kerületi Dugonics utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek a társasházi lakásban, és kimutatták a szén-monoxid jelenlétét, ezért a gázszolgáltató szakembereit kérték a helyszínre. A…

A(z) "Szén-monoxid" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Fatároló égett Békéscsabán

Kigyulladt egy fatároló Békéscsabán, a Lórántffy utcában, egy lakóház közelében. Az építmény tetőszerkezete égett. A város hivatásos tűzoltóit riasztották az esethez. Az egységek elfojtották a lángokat.

Esemény

A hétvégén is akadt munkájuk a tűzoltóknak

Az elmúlt hétvégén két műszaki mentéssel és kilenc tűzesettel kapcsolatban érkezett segélykérés a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási ügyeletére.

Közélet

Győrfi Pál pálinkával próbálta kúrálni magát, amikor azt hitte, elkapta a koronavírust

Szabó Győző faggatta a járvány elleni védekezés emblematikus figuráját. Pálinkával próbálta kezelni vélt koronavírus-fertőzését Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője – derült ki a Blikk podcastjéből. Győri Szabó…

Gazdaság

Rászorulóknak szállítottak tűzifát a bakonyi erdőből

A Bakonyerdő Zrt. is fontos szerepet vállalt a kormányzati szociálistűzifa-program nyertes önkormányzatainak kiszolgálásában. 140 településen több száz családhoz került tűzifa a társaság erdeiből.

 

Kategória ajánló